aselarzum35 hemsireanaa Eros İnanın bende anlamadım, hem aktarılmıyor diyip hemde çalışır raporunu al muhakkak demesi garip pzt günü gidiceö rapor tesliminde o gün ayrıntılı görüşücem
hemsireanaa aselarzum35 e çalışır al diyosa aktarılması lazım aktarılmıyosa boş yere niçin çalışabilir alasın ki ?
Merveaygun Inşallah bizede izin verirler Rabbim biliyor ya canım çok dar da bide bu idareciler canımı sıkıyor 😭😭
Merve6475 Merveaygun canım bizim gitmeyip sizin gitmeniz çok sacma olur yazı ortada yani genel bi yazı bu
Deebg Merveaygun canım sağlık bakanlığının yayınladığı genelgeye göre izinliyiz Öyle kafalarına göre çağırabilirler mi bilmiyorum yazıyo göndersen sorumluna belki bşey söyler sana
hemsireanaa aselarzum35 pazartesi bende öğrenicem bakalım il sağlık izinlisiniz diyo ama hastane gelin diyo ne biçim iş bu
Merveaygun Kızlar inanın şuan çok hastayim grip öksürük yatak döşek yatıyorum 😷 esim de isten çıkarıldı ilerleyen süreçte ne olcak bilmiyoruz 😔😔😭😭 ona rağmen bu zulüm Allah sorsun..
Hazalssss Kötü olmuş ya, yasal hakkımız bu şu anlık personel açığı da yok, yeni alımda yapılıyor izin vermeliler.
Deebg Hazalssss canım en son genelgeye göre izinliyiz nasıl vermediler devlette çalışıyorsun değil mi
Hazalssss Deebg evet canım devlette çalışıyorum ben aldım, başka arkadaşların idari amirleri sorun çıkarmış
aselarzum35 Zmyra Merve6475 Canlar bugün personel bir imin de Bi bayan böyle dedi yasal Bi yazı vardı neye dayanarak söyledi pzt öğrenicem inş ama elimde çalışır belgem var iken kimse bu 4 haftamı benim idari izne sayamaz
melindam hemsireanaa Hayır Başlama Süresiz İzin Verdiler Ne Zaman Başlanacağı Belli Değil Bugün Kurumumdan arayıp Gebe Olduğumu Bildirir Belge İstediler Pazartesi Onu Götürücem İsterseniz Sorarım Ancak bizim Hastandde Çok Sıkıntılı Bu Konularda Ve İzinlisiniz Ne Zamanda Başlayacağınız Belli Değil Dendi
melindam Sedorika Cumhurbaşkanlığının Çıkardığı Genelgede Açık Ve Net Yazıyor İdari İzinli ler 2.Emre Kadar İdari İzinlidir Diye Kimse Kafasına Göre İş Yapamaz Eğer Sizin Yıllık İzninizden Kullandırıyolrsa Cimeri Ara Ve Söyle