Fidan3594 İyi akşamlar anneler. Bugün sezaryen doğum yaptım idrara çıktım ama gaz çıkaramıyorum henüz bu yüzden hem yemek yiyemiyorum hemde taburcu etmeyecekler. Gaz çıkarmak için ne önerebilirsiniz
3_kiz_annesi Fidan3594 bide bebeği anneme bırakmıştım tuvalete oturdum orda oyaladım ise yariyo dene istersen psikolojik olarak direk gaz çıkarasın geliyo kusura bakma ama be denediğim için dedim
Deletedmom124 Fidan3594 bol bol su iç sabaha kadar sert kahve ve icebildigin kadar kayısılı meyve suyu iç anında çıkarıyor yiyebilme imkanın varsa üzüm hoşafı
Deletedmom124 Zehra321 nasıl ovalasin karnını sezeryanli kadın ayağını nasıl çeksin yuruyemeye bile yeni yeni başlarken ezber konuşmayın
MelikeKrkllkc Zehra321 sezaryen doğum yapmış biri bunları nasıl yapsın iyice tuhaf şeyler okumaya başladım
Zehra321 Deletedmom124 iyi misin? Boşa konuşmuyorum 3 gün önce bende sezeryan yaptım . Beni rahatlatan şeyi söylüyorum sezeryan dikişi kaşık bölgesinde . Karnını hafif hafif ovalamasında hiç sorun olmuyor. Hemşire yaptırdı . Ezbere sen konuşma.
Zehra321 Deletedmom124 siz görmediğiniz şeyler var olma olasılığı olmuyor mu 😄 devam etmeme gerek yok onu yaptığım için çıkardım gazımı 😘
Esr36 Fidan3594 zorlar canim bende 1 ay once sezeryan oldum ilk 4 gun falan baya zorlandım ama sürekli yürüdüm diye erken toparladım kendini zorla biraz bebisin icin