Sedaegge Merhaba 4+6 haftalık hamileyim ilk doktor randevumuzu medipolden Işıl hocadan aldık medipolde gebelik takibi ve Doğum yapan var mı?
busraydinli Sedaegge ben de Işıl hanıma gidiyorum 28. Haftamdayım memnunum 😊 çok yoğun bi doktor randevulu gitsen de en az yarım saat beklersin kapıda
ozlemikka Sedaegge ben Songul hanim takipliyim , cok cok memnunum. ilgili ve bilgili doktor, normal doğum yanlısı ayni zamanda.
Merdgn Sedaegge ben koşuyolundayım çok temiz olduklarını doktorlarının iyi olduğunu biliyorum ☺️ Hemşireyim bi dönem Nisa hastanesinde çalışmıştım, özellikle temizlik konusunda hiç gözünüz geride kalmasın. Çalışanları da özverilidir iyidir ☺️
Hatcefatma Medipollerin hepsi genelde iyi bende esenler medipole gidiyorum. Medipol hastaneleri sahibi sağlık bakanmz fahrettin hoca 🥰
Eros Bende koşuyolu suna hanıma gidiyorum. Ablamda iki doğumunu medipol nisa hastanesinde yaptı.Gerçekten cok temiz ve ilgililer akliniz kalmasin medipol iyidir 🤗
BuseK Bende Medipol Bağcılar’a gidiyorum Doktorum Duygu Işıl Gencer çok memnunum fakat o kadar çok hastası vardı randevüyle bile gittiğimde beklemek zorunda kalıyorum.
Ozeyyneb Kubra2425 merhaba, fiyatlar farklı her medipolde. Ben mega medipol Duygu Işıl Gencere gidiyorum çok yoğun bir doktor☹️ Muayene ücreti 210₺ ama eğer kuveyttürk kartınız varsa 175₺ iniyor muayene bilginiz olsun. Kuveyttürke indirim oluyor.
semdem1 Ozeyyneb Bende duygu hanıma gidiyorum, kuveytürk indirimini hiç söylemedileer çok şaşırdım , doğumda da varmı aceba böyle bir indirimm 😻✌🏻