zeynepcelikss Snmomr Biz alışveriş yapmadik dha, hem erken hem korona var çıkamıyoruz. Koronadan önce emzik ve biberon aldm sadcee.. ama yaz bebegi die cok kiyafet almayacagim, izmirdeyiz biz. bebek yanar. citcitli badiyle durur herhalde🐣💕
Snmomr zeynepcelikss Hasan Ulaş Başyurt’un kliniğine gidiyorum ben, hatta yarın şeker yüklemesi olacak
Busra221 Zehradmrlsym benimde doğum 7 ağustos gösteriyo aynı bende hareketleri hissetmiyorum acabalar la geçiyo günüm
TTY zeynepcelikss vala kalan 4ayı 7 kilo ile tamamlarsak oynayalım bence 🙈😂 ben kendime en az 10 alırsın diyorum🤷🏽♀️ Herkes son aylarda daha hızlı kilo alındığını söylüyor 😥
zeynepcelikss TTY bencede daha fazla aliriz. bide aslinda normalde cok aşırı zayif biriyim. hep kilo almak hayalimdi. hosuma gitmiyo deil😅😅🐣
Damlabozz Ayse1923 bazen diyorum hemen hemen doğsun da kokusunu cekeyim içime başkalarının evlatlarını gördükçe içim içime sığmıyo benim 🥰 o güzel günleri de görücez inşallah yaaa
zeynepcelikss Damlabozz Aman dua ederken guzel edelim,Allah korusun daha 5.aydayiz, hemen dogsun falan demeyelim. ben zamaninda saglikla inşallah diye dua ediyorum. 4 ay uzun bi sure bebek gelişimi icin🤲🏻🐣🌹🥰
Ayse1923 Damlabozz inşaallah rabbim sağ Salim kavuştursun cümlemizi her gün farklı hayal kuruyorum kavuştuğumuz anın hayalini♥️♥️♥️♥️♥️
busra1977 tugbaayaz hayırlısıyla o günleri görelim inşallah 🥰 haftaya kontrol var ama gitmeyeceğim şu durumda sanırım , tetanoz aşısı var bu aralar bakalım nolcak , sizinki oğlan galiba benimki kız inşallah ☺️
tugbaayaz busra1977 amin inşallah normalde dündü benim aşım köyde olunca gidemedim ebe aradı mutlaka gel diye 2 nisanda yapılacak 6 sında detaylı ultrason var onada mecbur gidecem 8 nisanda kontrol var onada gidecem ben baya hepsine gidiyormuşum onu fark ettim 🤭 tedbirimi alıp gidecem oğluşumu görmem lazım günlerdir seğirme olmuyor pıt pıt atıyordu oda yok dün sağlık ocağında kalp atışını dinledik öyle rahat ettim gelişimi nasıl bilmem lazım yoksa ben duramıcam heralde yerimde ☺️
annee27 zeynepcelikss ya bazilari yok vuruldum kolum sonradan cok agridi fln diyor bide bi post gordum 2 hafta oluyor galiba aşı oldum bebegimi kaybettim diye ogunden sonra bir korku anlatamam ilk bebegimi 16 haftalikken kaybetmistim ekstra bir korku vardi zaten. En azindan sizin gbi yazanlar beni ferahlatiyor cesaret veriyor 😊🙏
zeynepcelikss annee27 Yok canim tetenoz asisiyla bebegin ne alakasi var. ben hepsini arastrdm öyle birşey yok rahat olun.. googleden bakin isterseniz. ben 1 ayi gecti vurulali. çok şükür agri bile hissetmedm kolumda.
busra1977 tugbaayaz oh maşallah baya görüşeceksin bebişle sen ☺️ Hayırlı güzel haberler al inşallah , beni ebe falan aramadı bakalım arayacakmı 😅 tugbaayaz
Damlabozz zeynepcelikss orası öyle bu işin şakası tabi tek isteğim sag Salim saglıklı kucağıma almak 🥰
Ayse1923 zeynepcelikss Aynen insanlar doğumuda çok korkunç anlatıyorlar ya inşaaşlah doğum için de hiç anlatıldığı gibi zor değilmiş deriz Amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Fatmaa_ferikk 18 + 2 olduk bizde kızımla, maşallah hareketlerini hem ben hem babamız hissettik. Şuanda hiç bi sıkıntım yok ama nisan da kontrolüm var gitme konusunda kararsizim@
zeynepcelikss Fatmaa_ferikk Ozel kliniklere gidebilirsiniz, ben gecen hafta gttim.. 1 yada 2 kisi oluo.. Rahat yani
Fatmaa_ferikk zeynepcelikss ben zaten özel hastaneye gidiyorum ama ne kadar özel de olsa insanin içinde bi endişe oluyor