zeynepcelikss Emren Sizin eylülde falan oluyor sanırım doğum. doktorunuza da sorarsaniz net tarih verir. adet gununden hesapliolar
buketozturk zeynepcelikss Bizde bugun 20 haftalık olduk, hala hareket vs hissetmiyorum ben ama bazen bişey kayar gibi değişik şeyler oluyor hareket mi değil mi bilmiyorum 🙈
zeynepcelikss [silindi] Benimde igneye fobim var. Hamileligimin ilk zamanlarinda kan vercektim. bi kustum afedersiniz korkudan😅😅😅 ama bu cok aşırı hafifti, hicbisi anlamadm
zeynepcelikss nuryadaperi Interntte cok guzel seyler var ama gidip görüp alisveris yapmak istiyorum. ilk cocugum çünkü. bide yaz bebegi olcak aşırı bir şey almayacagim. internette bi parça kiyafett 50₺ kargo 15,₺ diyolar. geldi mi el kadar şey 65₺ ye.. oyuzdn carsiya gtmek daha hesapli güvenilir olcak galiba
busra1977 tugbaayaz hayırlısıyla o günleri görelim inşallah 🥰 haftaya kontrol var ama gitmeyeceğim şu durumda sanırım , tetanoz aşısı var bu aralar bakalım nolcak , sizinki oğlan galiba benimki kız inşallah ☺️
annee27 zeynepcelikss bizde oglusla 20. Olacagiz yarin 15 agustos tu dogum ama 1 hafta onde gittigmz icin 8 agustos gorunuyor suanlik artik hissediyoruz birbirimizi biraz yaramaz bisey olacak galiba 😍🤗💙
annee27 [silindi] ayni sekilde bizimde ptsi yada sali olacak hemsiremiz 20. Haftada gel demisti yarn 20 oluyoruz bende 20+2 de fln gidicem ama tedirginm hem virusten hem igneden tirsiyorum hemde zarar olmaz dglmi bebegime bisey yaprkn 50 defa dusunur oldum 😊
[silindi] annee27 kendi fikrimce aşı yapılmaması asıl zarar o konuda bi tedirginliğim yok ama iğneden korkuyorum bende 🥴 ben böyle diyince annem nasıl doğurcan diyo bak aklıma geldi herkesin inadına doğurcam 😂
zeynepcelikss annee27 yok aşı bebegi etkilemiyor. ve aşı acitmiyor. rahatlikla gidin vurulun. bende 1 ay once vuruldum 👶🏻
TTY zeynepcelikss ya sonunda kilo aldım diyen birini gördüm 🤭 bende 21 . Haftamdayım 6,5 kilo aldım . Dünyaları yemişim gibi davranıyor herkes 😂
zeynepcelikss TTY Ben 7 kilo aldim. evet banada erkes yuh falan dio😅 bi arkdsm 9 ay boyunca 6 kilo almis. ama onunkide iyi deil bence. bizim daha 4 ayimiz var 7 kilo da ozaman alsam 14 mü ediyor😥😥
annee27 [silindi] hahhaha bnm annemde aynisini diyor sen simdiden boyleysen bu cocugu nasl doguracan kizim diyor 🤣🤣🤣🤣
zeynepcelikss [silindi] Ben dogumu düşünemiyorum bile. düşünsem hayati kendime zindan ederim herhalde😁😁 epidurali düşünüp kendimi rahatlatiyorum..🤲🏻🐣
annee27 zeynepcelikss ya bazilari yok vuruldum kolum sonradan cok agridi fln diyor bide bi post gordum 2 hafta oluyor galiba aşı oldum bebegimi kaybettim diye ogunden sonra bir korku anlatamam ilk bebegimi 16 haftalikken kaybetmistim ekstra bir korku vardi zaten. En azindan sizin gbi yazanlar beni ferahlatiyor cesaret veriyor 😊🙏
Ayse1923 Damlabozz benimde Kızım olacak inşaallah bizimse doğum tarihimiz 15 ağustos dedi doktorum sizinle aynı🤗👨👩👧👨👩👧♥️♥️
Damlabozz Ayse1923 bazen diyorum hemen hemen doğsun da kokusunu cekeyim içime başkalarının evlatlarını gördükçe içim içime sığmıyo benim 🥰 o güzel günleri de görücez inşallah yaaa
TTY zeynepcelikss vala kalan 4ayı 7 kilo ile tamamlarsak oynayalım bence 🙈😂 ben kendime en az 10 alırsın diyorum🤷🏽♀️ Herkes son aylarda daha hızlı kilo alındığını söylüyor 😥
Ozzzgeee zeynepcelikss bizde 21+4 olduk bugn oğluşumla 3 gündür hissediyorum artk kıpırdanma hareketlerini cok güzel bişey yaa 💙 ağustos 5 doğumum gözüküyor bakalm hayırlısı artk
Snmomr Bizde 20+3 olduk kızlar 💕 doğumumuz 11 Ağustos görünüyor aldığınız yeni doğan setleri hariç diğer kıyafetlerde uzun kollu mu acabs ben hep öyle aldım ağustos diye bide pişer mi emin olamıyorum 😪
zeynepcelikss Snmomr Biz alışveriş yapmadik dha, hem erken hem korona var çıkamıyoruz. Koronadan önce emzik ve biberon aldm sadcee.. ama yaz bebegi die cok kiyafet almayacagim, izmirdeyiz biz. bebek yanar. citcitli badiyle durur herhalde🐣💕