Msltms Allah izin verdiği sürece hiç bir şey engel değildir 😊 Ayrıca direkt kiloyla alakalı bir sendrom değildir, çok araştırma yaptım 😆 Ben 2-3 ayda bir adet oluyordum evlendim 1 sene denedik olmadı ve kiloluyum evet 😄 İlk önce beslenmemi düzelttim, çünkü pcos demek insülin direnci demek, insülin direnci arttıkça bütün hormonları altüst ediyor bu yüzden yumurtlama vs sıkıntı oluyor. Glisemik indeksi düşük besinler tükentin. Kistler için Saraçoğlunun 2 aylık soğan kürünü uygulayın. Hormonların düzeni, rahmin kuvvetlenmesi ve yumurtanın gelişip çatlaması için HAYIT TOHUMU ve TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ çaylarını düzenli tüketin. Ben ek olarak bal propolis gibi arı ürünleri, hurma incir tükettim. En önemlisi de bebek odaklı yaşamayın ilişkiye girmeyin, stres yapmayın, bol yürüyüş güneş (D Vitamini). Ve bana göre hem hamile kalmamı kolaylaştıran hemde sağlıklı bir gebelik geçirmeme yardımcı olan hacamat ve sülük tedavi, kesinlikle tavsiye ederim. Rahim yumurta bölgesindeki kistleri tıkanıklıkları açıyor. Rabbim sağlıklı hamilelikler bebekler nasip etsin hepimize inşaAllah. Özellikle pcos olup umutsuzluğa düşen herkes duamdadır ♥️