Skarakas Ayca6868 bende kayinvalidemin adını koyacağım “Zehra” baska bi isim daha arıyorum. Hatun da oyle bi isim ki herseye uyuyor gibi geldi bana gönlünü ferah tut hangi ismi istiyorsan onu koy.
Selimee Ayca6868 kesinlikle yanına bir isim koy canım ne içine sinerse eşlerimiz çoğu yerde karısına hatun olarak hitap ediyor ileride bir memur olduğunda yada arkadaşları çoğalıp bir toplulukta sıkıntı olur biri car arkadaşlarımın o çok yaşıyor sıkıntıyı yolda bir tanıdığı hatuna bak dediğinde Bile yanlışı anlaşılabiliyor senin aklında illa bir isim vardır onu ekle benimde kızım olacak eşim esmanur a takmıştı bende ikra gelip geçerken söyleye söyleye aşinalık oluştu şimdi ne koyacaksınız diyenlere ikra diyor sen çekiyorsun ger sıkıntıyı eşlerinde hakkı olduğu gibi ama onlar biraz geride kalıyor
Real Ayca6868 hatun ne ya yani bı baba hicmi ozenmiyor çocuğuma güzel isim koyayım diye.ayriyen hatunun anlamı gene kadın eş degilmi hani derlerya benim hatun diye.
_aysenur Ayca6868 Hifa hatun olabilir canım 😊 peygamber efendimiz zamanında yaşayan birinin adı hifa anlamı da sabreden kadın anlamına geliyor internette hikayesi var açıp dinleyebilirsiniz orda da zaten Hifa Hatun olarak anılıyor hep
Mrv3dmr Hatun’un yanına ne gelirse gelsin güzel durmuyor. Babası olarak çocuğuna neden böyle bir şey yapıyor ki🤷🏻♀️ Bence biraz şansınızı deneyip ikna etmeye çalışın
Didi6 Ayca6868 Osmanlı dönemindeki padişah eşlerinin isimlerine bi bak canım. Gülfem Hatun 🌸 Hüma Hatun 🌸 Ayşe Hatun 🌸 gibi kadınlar vardı o dönemlerde Bence bu tür isimler güzel duruyor 😊