Betull41 Arzucan Kocaeli tıp ve özel Kocaeli hastahanesi iki hastahane bir çalışıyor doktorum Reyhan arpacı
Yasemin00 Arzucan 130 muş galba yanlışa lamadıysam arkadas demişti orya gidiyo ama işyeri indiriminden 115 veriyomuş onlar
Betull41 Arzucan yazmıştım canım yine söyliyim normal ve sezeryan aynı ücret 2.750 muayene ücreti 120 TL
Arzucan Selinglr ay sorma sürekli tuvaletteyim adet ağrısı gibi bir ağrı var bendede buara sizin kaç haftalık bebiş
KubraaC Arzucan biz dogum teminatli ozel sigorta yaptirdik sirf dogum kontrolleri ve dogum icin😊 o yuzden para vermiyoruz muayenelere ve dogumada
KubraaC Arzucan biz dogum teminatli ozel sigorta yaptirdik sirf dogum kontrolleri ve dogum icin😊 o yuzden para vermiyoruz muayenelere ve dogumada
Yasemin00 Arzucan bilmm emine diye arkadasım var o oraya gidiyo hatta işyeri.indirimin,den 115 tl veriyorum dedi daha yeni ama sadece ultrasyon muayenesi gecerli imiş diger testlerde yokmuş anlaşma onları kadın dogum hastanesinde yaptırdım dedi
Arzucan Yasemin00 ama ben geçen hafta gittim 120verdim kız hatta cumartesi günü kontrol var benim gene gitcem ücretsiz 10 gün içinde gittiğim icin parasız resmini alcz bebişin 10gunde 1gel dedi doktor bana artık
Yasemin00 Arzucan sevindim canım anladına ama aynı yerden bahsetmiyoruz ben kocaeli tıpın muayene ücretlerinden bahsetmiştim.ben 😁