_Annelik_121106 bende 5 haftadan beri kanama var 20 haftalık oldum hala var ve oksapar kullanıyorum bi hafta bıraktım direk içer de pıhtı yaptı kanama alanı görüldü tekrar baslatildi tabi benim riskli gebelik
Merryy _Annelik_121106 benimde riskli canım plesantam aşağıda kanamada ondan sebep senin ne gibi riskin var bende bıraktım şuanda corasprine ve oksaparı kanama bitene kadar keselim dedi doktor
Hll3840mhmt Merryy pıhtılaşma da tehlikeli ya niye ikisini bıraktırmış :( bilemedim ne deyim Rabbim şifa versin
Merryy Hll3840mhmt tehlikelide canım kanamayı arttırdığı için bıraktırdı ikisinide bende korkuyorum şuanda hareketleri takip ediyorum 😔
Hll3840mhmt Merryy keşke acile gitsen mi belki gözetim altına felan alırlar çünkü arada kalınacak bi durum :( hareketleri kontrol et tabi bakalım da
Merryy Hll3840mhmt doktorumu aradım canım 3 4 defa konuştuk virüsten sebep çağırmıyor yoksa bende şimdiye kadar gitmiştim hareketleri kasılmayı takip ediyorum şimdilik bi sıkıntı olursa ara dedi 😔
Twinksmom Merryy Bende pıhtılaşma yok ama corasprin hem burun kanaması yapıyordu hemde hamilelikte kanama yaptı artık hiç kullanmıyorum🙂
Sibel122 Merryy benim de kahverengi lekelenmem vardi 11 haftalık oldum son bir hafta kana döndü. Progestan kullanıyorum. Rahim de kan toplanması mi ne varmış çok korkuyorum
DamlaNur29 Merryy yok canım 7.haftada kesildi tüp bebek oldugu için bebek kondu yani şöyle sölim adetimin 15.günü falan başladım 5.hafta kullanmıs olmusum yani doktorum leke geldi deyince kesti benimki önlem amaçlıydı tüp bebekte genelde veriyolarmıs bu ilacı
Merryy DamlaNur29 evet kullandırıyorlarmış tülçp bebekte canım bende düşük seviyede pıhtılaşma olduğu için kullanıyordum ama kanama olunca kesti bugün doktorum kanama bitene kadar kullanma dedi ama bende korkuyorum daha önce iki kalp durmam olmuştu 8. Haftada şimdi 29+1 haftalığım
DamlaNur29 Merryy doktorun en iyisini bilir benim pıhtılaşmam yoktu ondan kesti sen korkma doktorun bebeğide senide düşünür sonucta işleri bu
Merryy Sibel122 daha önce iki kaybım var canım pıhtılaşmam var ondan sebep kullanıyorum ama kanamam olunca bıraktım bugün
Merryy DamlaNur29 aynen canım bende öyle düşünüyorum ama ister istemez insan korkuyor bişey olcak diye