Merryy Merhaba sabah akıntım geldi kanla beraber hala kanamam oluyor oksapar corasprin kullanıp kanaması olup kesen var mı bi anda daha önce iki kaybım var korkuyorum doktorum kullanma kanaman kesilene kadar dedi ama bişey olur mu bebeğime 😔
Hll3840mhmt Merryy onun kesilmesidir zararlı:( kanama varsa kadın doğum acile git mutlaka progestan felan verir kaç haftalıksınız
htc34sdkl Merryy ben de coraspin kullanıyordum çok az lekelenmem oldu doktor coraspini şimdilik bırak 1 hafta kanaman olmazsa devam et içmeye dedi.
Ngngng Merryy benim ilk başlatda kanamam olmasına rağmen doktorum bıraktırmadı şükür şuan 31 haftalığız. Kesilmesi daha sıkıntıdır diye düşünüyorum pıhtılaşma olabilir sonuçta diye
Gulcangzl16 Merryy canım sakin ol. Burda bi kaç kişiden okumuştum 29. Haftada kanaması olan. Sonra kendi geçti demişlerdi. Doktorun öyle normal dedi mi
Merryy Hll3840mhmt 29+1 haftalığım canım doktorumu aradım kendisi bırak kanamayı arttırır dedi plesantam aşağıda benim ondan kanamam oldu progestan al dedi şimdi içtim inşallah kesilir ama korkuyorum bıraktırdığı için bişey olur diye 😔
Merryy htc34sdkl bende corasprin ve oksapar kullanıyorum canım kanama olduğu için bugün kesti kanama bitene kadar kullanma dedi banada ama korkuyorum bişey olur mu diye senin ne kadar sürdü kanaman kaç haftalıktın
Merryy Ngngng düşük seviyede pıhtılaşmam var zaten canım ama kanamayı arttırır diye bıraktırdı bende korkuyorum bişey olur mu diye
Merryy Gulcangzl16 canım plesantam aşağıda benim zaten kanama riskim vardı 17. Haftada erken doğum ve kanama riskin var demişti doktorum geçen hafta kontrole gittim herşey yolundaydı bugünde sabah birden akıntı hissettim beyaz akıntı sandım geliyordu arada lavaboya gidince sümüksü şekilde kahve rengi akıntı olduğunu gördüm direk doktorumu aradım kasılmamı falan sordu bebek hareketlerini takip et dedi çok şükür herşey normal kasılmamda yok ama kanamam olduğu içim kan sulandırıcıları bıraktırdı bende ondan korkuyorum bişey olur mu diye 😔
htc34sdkl Merryy 10 haftalıkken oldu sadece bir defa lekelenme şeklinde oldu tam kanama denemez. Benim bilinen bir pıhtılaşmam yok ilki düşük olduğu için vermişlerdi coraspini
Twinksmom Merryy Ben coraspirin kullanırken kanamam oluyordu bence doktora danışın bıraktım 8. Haftada dün tekrar başlası az az 18. Haftadayız bunaldım kahve lekelenmeden
Merryy Twinksmom doktorum bıraktırdı canım kullanma dedi kanaman kesilene kadar bende bişey olur mu diye korkuyorum koyu renkli kanama oluyor ayağa kalktıkça plesantamdan sebep
Merryy Hll3840mhmt evet canım iğneyide bıraktırdı zaten kendisi daha önce demişti kanaman olursa kesicez diye ama bende korkuyorum bişey olur mu diye 😔
Hll3840mhmt Merryy pıhtılaşma da tehlikeli ya niye ikisini bıraktırmış :( bilemedim ne deyim Rabbim şifa versin
DamlaNur29 Merryy korkmana gerek yok canım bende kullanıyrdum doktorum lekelenemm olunca kesti daha kullanmadım genelde lekelenmede kesiyorlar
Merryy DamlaNur29 bende de leke gibi geldi şuanda kalktıkça geliyor koyu renk kanama canım sen ne kadar kullanmadın tekrar başladın mı lekelenmem bitince ?
DamlaNur29 Merryy yok canım 7.haftada kesildi tüp bebek oldugu için bebek kondu yani şöyle sölim adetimin 15.günü falan başladım 5.hafta kullanmıs olmusum yani doktorum leke geldi deyince kesti benimki önlem amaçlıydı tüp bebekte genelde veriyolarmıs bu ilacı
mmylmz Merryy progestan yok mu? kanama olınca bır,sure ıgneler kesılıyor korkmayın ama dınlenmenız gerek iş yapmayım
Merryy mmylmz eşim aldı canım doktorum al sabah akşam kullan dedi bende az önce içtim kan sulandırıcıları da kestim daha önce iki kaybım olduğu için korkuyorum ister istemez bişey olur mu diye 😔