Ececemile ZeynepFatih zeynep hanim mrb bebeginiz hayırlı evlat olsun insallah ALLAH bagislasin. zubeyde hanimda hangi doktora gidiyordunuz ve doguma kendi doktorunuz girdi mi🤗
ZeynepFatih Ececemile amin İnşaAllah Canım darısı size 🤗 2 tane doktorum vardı biri yıldız reis biri de İrem alyazıcı ikisinde mükemmel insanlar ama doğumuma onlar girmedi Ece diye bir doktor girdi çok iyi ilgilendi oda sağolsun😊
ZeynepFatih burcuali38 bizimde gündüzleri paso uyuyor zor uyandırıyorum vallahi 😁 geceleri ıhlıyoruz sürekli sizin gibi 🙊 süt geliyor emmesi de güzel MaşaAllah aynı dediğin gibi doysa bile sürekli aranıyor memeyi 😁😁
burcuali38 ZeynepFatih aynı bizimkini tarif ettin valla inek gibi memeler açık dolaşıyorum evin içinde 😁 memelerimin açıkta olmasına o kadar alıştımki bazen emdikten sonra kapatmayı unutuyorum annem eşim falan hatırlatıyor 😁😁 korkuyorum ya sarılık olur diye uzun uyuyunca zorlada olsa uyandırıp emziriyorum
Esra-kskn ZeynepFatih allah analı babalı büyütsün sağlıkla sancın nasıldı biraz tarif edermisin çok mu şiddetli yada regl ağrısı gibi bişey mi
ZeynepFatih Esra-kskn amin cümlemizin evladını 🙏🏻 Yani sancıyı tarif etmek imkansız biraz açıkcası tabi ki zor kolay değil sadece bol sabır dileyin Rabbim yardım edecektir 😊
ZeynepFatih PembeLia Aminn cümlemizin İnşaAllah 🙏🏻😊 evet tek başına içeri girmeniz üzüyor insanı yanında birileri olsun istiyorsunuz ama Rabbim sabrını veriyor 😊 bende ağlayarak girdim 🙈
ZeynepFatih burcuali38 haha ay kız bende göğüsler açık sürekli 😁😁 biz sarılıktan yattık 3 günlükken çok korkuyorum o yüzden uzun süreli uyuyunca uyandırıyorum hemen bende vallahi
Ececemile ZeynepFatih benim doktorum derya burkankulu cok memnunum kendisinden. Acaba doğuma muayene oldugunuz doktor girebiliyor mu diye merak etmiştim sagolun. Devlet hastanesinde dogum yapmaktan korkan onermeyen cok insan var merak ettigim sey zübeyde hanimda ozellikle.normal dogum yapmak nasil ilgililermi ebeler hemsireler nasil davraniorlar memnun kaldinizmi herseyden🙏
burcuali38 ZeynepFatih ayy geçmiş olsun kuzumm 😶 nasıl anladın sarılık olduğunu kaç gün yattı? Bide küvezemi koydular geri normal hastaneyemi yatırıyorlar?
ZeynepFatih Ececemile ben çok memnun kaldım açıkçası doktor hep başımdaydı sürekli kontrol ettiler ve ebelerle sohbet ettim sürekli temzilikçilerle bile Güleryüzlü sevimli insanlardı herkes bir kafadan ses çıkarıyor hiç kötüledikleri gibi değil aksine çok memnun ayrıldım ben ve her soruna özenle cevap veriyorlar 😊
Asrinbaby ZeynepFatih Allah uzun sağlıklı ömür vrsin cnm Allah bizi de bu yolda oyalamasın. jakuziyi çalıştırdılar mi peki? Benim evimde var ben de sancı gelince otursam açilmama yardımcı olur mu ki
ZeynepFatih Asrinbaby Amin İnşaAllah canımm🙏🏻 Evet canım çalıştırdı jakuziyi sıcak su açılmaya yardımcı oluyor zaten ama evde oturma derim hızlı gelişiyor sonra Allah korusun yetişemezsen
Asrinbaby ZeynepFatih 😂 ay cnm eşime dedim de ya diyo evde doğurursan icinde oturuken ben naparim diyo 😂😂 bi yarım saat sancılar sıklasmadan aslinda otursam faydasi olur sanirim
Ulkuuu ZeynepFatih ya maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah acısını göstermesin canım gözlerim yaşardı ne güzel anlamışsınız bende 36+3üm ama ara ara kasıklarıma agrı kramp oluyor acaba doğumdan önce sizinde oluyor muydu veya normal doğum için yaptığınız birey varmıydı bende aynı hastaneye gidiyorum
ZeynepFatih Ulkuuu çok teşekkür ederim darısı size İnşaAllah az kalmış 😊 bende hiç ağrı yoktu açıkcası yorulunca rutin ağrılar dışında Doğum içinde sadece yürüyüş ve sıcak suya girdim son zamanlarda sıcak suya filan oturdum Canım
ZeynepFatih Asrinbaby evet sancılar sıklaşmadan oturabilirsin faydası olur o zaman canım 😁 doğru demiş sonra evde gelirse birde çocuk 😁😁
civarzu Ben de 17 haftalık hamileyim,böyle anıları okuyunca kendi geleceğimi görüyorum sanki 🙂 ağlıyorum 🙂 çok güzel 💙Maşallah Allah'ım sağlıklı büyümesini nasip etsin inşallah
ZeynepFatih civarzu Amin Allah razı olsun canım darısı sana İnşaAllah sende buraya güzel anını yazarsın bizde okuruz Rabbim sağ sağlim kurtarsın 😊