ZeynepDemiraglar ZeynepFatih Resmennnnn gözumden yaş Geldı Ayyyy ÇOKKK ÇOKK ÇOK guzel rabbım hepımızede yaşatsın ve allah analı babalı büyütsün Çok geçmiş olsun🙏
Fadile Ayy canim çok sevindim ya 😍😍Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 okurken ağladım resmen darısı tum hamile annelerimizin başına benim de az kaldı ya 35 haftalık olduk sabırsızlıkla bekliyorum melegime kavuşmayı vedoğum hikayemi yazmayı😍🙏🤗😇🎈
ZeynepFatih Fadile çok teşekkür ederiz 😍😍 darısı size İnşaAllah hayırlı kolay doğumlarınız olsun 🤗 bende sizin gibi hep buraya yazmayı beklerdim Rabbim size de nasip etsin tez zamanda az kalmış 😊
burcuali38 ZeynepFatih benimde tam makata doğru değil hafif yana doğru küçük bişey 😕 benim koca hamileyken bu doğsun ikinciyi hemen yapalım beraber büyüsün diyordu şimdi diyorum ikinciyi yapacakmıyız diye ııı düşünmem lazım diyor 😁😁 garibim şimdiden vazgeçti ikinciden çocuk doğduğundan beri uykusuz zombi gibi gidiyor işe 😁 seninki nasıl uyuyor mu geceleri?
ZeynepFatih burcuali38 haha 😁😁 yok canım bizim ki öyle uyuyor babası 🙊 geceleri gündüz kadar uyumuyor Canım uyanık oluyoruz sizin nasıl emmeniz uyumanız filan
Zewnep ZeynepFatih Merhaba ☀ Rabbim ananla babalı büyütsün inşAllah 🙏 Hangi semtte ve hangi hastanede doğumunuzu gerçekleştirdiniz acaba ?
bebisiminannesi ZeynepFatih bu doğum hikayelerinin hepsini ağlayarak okuyorum allah'ım bize de guzel doğumlar nasip etsin gözünüz aydin olsun sağlıcakla buyutun😊
ZeynepFatih bebisiminannesi ağlamanız sadece sevinçten olsun İnşaAllah 😊 umarım sizinde bizim kadar kolay ve güzel doğumunuz olur 🙏🏻🤗
burcuali38 ZeynepFatih bizimkide gündüzleri süper uyuyor gece yatağa yatıyoruz başlıyor ağlamaya 😁 emmesi iyi çok şükür sürekli meme arıyor bende her ıhladığında dayıyorum memeyi sarılık falan olur diye korkumdan 😁 sütümde geliyor çok şükür geceleri uyumaması dışında bi sorunumuz yok 😇 seninki nasıl emiyor mu?
Ececemile ZeynepFatih zeynep hanim mrb bebeginiz hayırlı evlat olsun insallah ALLAH bagislasin. zubeyde hanimda hangi doktora gidiyordunuz ve doguma kendi doktorunuz girdi mi🤗
ZeynepFatih burcuali38 bizimde gündüzleri paso uyuyor zor uyandırıyorum vallahi 😁 geceleri ıhlıyoruz sürekli sizin gibi 🙊 süt geliyor emmesi de güzel MaşaAllah aynı dediğin gibi doysa bile sürekli aranıyor memeyi 😁😁
PembeLia ZeynepFatih Gözünüz aydın adıyla sağlıkla büyüsün inşallah, herkesi bırakıp tek başına odaya alınmak çok koyar insana ben çok ağlarım galiba o an.🤦🏼♀️
ZeynepFatih PembeLia Aminn cümlemizin İnşaAllah 🙏🏻😊 evet tek başına içeri girmeniz üzüyor insanı yanında birileri olsun istiyorsunuz ama Rabbim sabrını veriyor 😊 bende ağlayarak girdim 🙈