DamlaNur29 Hadibakalim yok canım allaha şükür olmadı ama olabilir de yani kiminin 5.ayda baslıyor kiminin son ay cok duydum yani arada bir kusuyrm ama sabah ac karna mide öz suyunu hem ilaçtan hemde su midemi bulandırıyor bide hazımsılık reflü var ondan bazen mideme cok geliyor yemek öksürüyrm ve sonrası kusma oluyr ama cok nadir oda
Marshmallow Hadibakalim benim de 7. Haftamda kusma ve yanma oldu.su an 18+6yim ve gegirme oluyor kusmalarim bitti.ama bu gegirme olayı beni mahvediyor.midem hep rahatsız.gececek diye sabırla bekliyorum ama geçmiyor.psikolojim artık çok bozuldu.😢 Umarım sizin böyle olmaz bir an önce gecer.genelde 3. 4. Ayda geciyo diyolar
emineumut17 Hadibakalim yağlı e salçalı olan hemen hemen hiçbir şeyi yiyemiyorum tiksindim herhalde atıştırmalık şeyler yiyorum.
CimnazMusaferova Hadibakalim evet canim normal.zamanla cogalicak.13 hafta bende hayla mide bulantisi var.Doktor normal dedi
Dilekkoc nesli-34 su kokusu olayı sadece bende var sanıyordum :)) bende 17.haftaym kusmalarım kesildi ama hala su kokusundan tiksiniyorum:)
Dilekkoc nesli-34 dönersin inşallh sende bende aynı sorunlar vardı mide yanması kusma baş ağrısı halszlik herseyden tiksinme agızda ekşi bir tat 16. Hftadadan sonra hepsi geçti
Babies16 Hadibakalim hamilelik hormonu 9. Haftada en yuksek seviyeye ulasiyor ve sonra dusmeye basliyor. Bulantilarda ona paralel ilerliyor.kraker leblebi tarzi seyler atstirin
Busracetin Hadibakalim gorebildiniz mi bebişi , seninle ayni oldugumuz icin merak ettim canim . Kese boyutun kac mm olmus , insallah kalp atisini duymusunuz , bebisi gormuşsunuzdur 🐣
Hadibakalim Busracetin evet canim bebegi gorduk kalp atisi makinada gozuktu duyamadik ama var yani..keseyi ölçmemiş bebek 5 mm..bundan sonra 1 ay sonra gel bir sikinti yok dedi cok sukur..bulanti icin sordum kusmaktansa bisey yememen daha iyi dedi..cok kotu olursan serum taktir dedi..oyle😀
Busracetin Hadibakalim maşallah canim , cok sevindim . Evet bende hic bir sey canim istemiyor , hasta olmaktan korkuyorum Allah korusun , bi lokma yesem sanki dünyalari yemisim gibi mide bulantisi da yedirmiyor ya zaten , inşallah gececek bu gunler
Hadibakalim Busracetin evet kusma basladi bide bende 2 gundur..cok halsiz düştüm..bi koku duyayim hemen basliyor bulantı
Busracetin Hadibakalim inşallah cabuk gecer bu günler canim , daha ileriki aylara varalim bir an önce 🐣