Nry_shn Esra65 amin canim teşekkür ederim 🙏🏻 hayır canım uyuşturuyolar hafif bi acı hissedebilirsin 🙏🏻
Nry_shn t-ugba bende de vardı canim bende aynı ilaçtan kullandım ☺️ Doktorun yazdıysa gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ❤️ Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bebişini ❤️
Kumsal3011 Nry_shnAllah analı babalı büyütsün insallah darısı basıma canm bişey sormak istiyrm hastneyr coronovirüsnden dolayı birtek eşi alıyorlat diye duydum doğrumu acaba
Nry_shn Kumsal3011 teşekkür ederim canım amin inşallah ❤️ Evet canım sadece eş ama oda bebeğe bakıp geri çıkmak zorunda
Musel Nry_shn annemi almayı düşünüyorum inşallah şu virüs ortadan kalksa da rahat rahat büyütsek çocuklarımızı ya 😥
Nry_shn Musel evet canım ya böyle ister istemez bende çok geriliyorum . Tez zamanda biter de kurtuluruz inşallah ❤️ Şu çanÇinçonları Allah bildiği gibi yapsın diyorum sadece 🤣
Miskokulumm Miskokulumm yani hamile halimizle yalnız mı kalacağız? Ya sezaryen olduğumuzda? Nasıl ayağa kalacaz bebeğimizi nasıl kucağımıza alacağız aklım almıyor😬
Nry_shn Miskokulumm onda bırakırlar belki canım . Bana da dediler ebeler biz burdayız ilgileniriz falan ama ne kadar ilgilenebilirler ki 🤷🏼♀️