Sevil44 Nry_shn çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız umarım bebeğinize mutlu sağlıklı bir ömür sürersiniz
Miskokulumm Nry_shn öncelikle Allah analı babalı büyüsün inşaallah ☺️ bende 33 haftalık hamileyim ve tedirginim Corona ve bu ziyaretçi konusunda ilk gebeliğim size sorum şu 1gece kaldım dediniz anneniz o gece yanınızda kaldı mı acaba?
Miskokulumm Miskokulumm yani hamile halimizle yalnız mı kalacağız? Ya sezaryen olduğumuzda? Nasıl ayağa kalacaz bebeğimizi nasıl kucağımıza alacağız aklım almıyor😬
Musel Nry_shn ay benimde doğumum mayısta geçmezse bu olaylar annemde çok yakın kaynanamda 2 gece biri 2 gece biri kalsa sonra kız kardeşimi alırım diyorum sizin gibi annemde kalma imkanım malesef yok kaynanamlar bi ton laf ederler 🙄🙄
Nry_shn Musel canım muhakkak biri olsun yanında özellikle ilk günler tecrübeli biri olsun ki sende paniğe kapılıp strese girme 🙏🏻
Yasemin-Sakar07 Nry_shn okurken hem duygulandım hem de güldüm canım (odun herif :D ) ne hoş bir dogum hikayesi olmuş böyle. Allah analı babalı büyütsün . Bende 36+4 teyim yalancı sancılarım oluyor ara ara normal dogum cok istiyorum ve yazını okudukca bir kez daha kararlı oldum :))
Nry_shn Yasemin-Sakar07 beğenmene sevindim canım benim ❤️😊 kasılmalarına dikkat et sıklaşırsa doğum yaklaşıyor demektir 😊 Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
Musel Nry_shn annemi almayı düşünüyorum inşallah şu virüs ortadan kalksa da rahat rahat büyütsek çocuklarımızı ya 😥
Erkek-annesiyim-55 t-ugba korkma canım bu haftalarda öyle oluyor bnde 29+2 deyim senn gbi 25 haftalıkkn yaşadım korktum doktra gttim hr ihtimle karşı detaylıya grdim tekrar norml denildi sonraki hafta düzeldi harektleri.sanırım büyüdükçe bu hale geliyorlar şuan birazdaha yavaş hareket ediyor eskiye göre.en az 10 kere hareket ediyorsa sorun yoktur.
Dilos1645 Nry_shn gözün aydın Allah analı babalı büyütsün🙏🏻🧿rabbim bizlere de o günleri göstersin inşallah🙏🏻❤️
Esra65 @Nry_shn hayırlı olsun canım rabbim uzun ömürler versin inşallah . Peki şunu merak ediyorum dikiş atılırken çok acıyor mu?
Nry_shn Esra65 amin canim teşekkür ederim 🙏🏻 hayır canım uyuşturuyolar hafif bi acı hissedebilirsin 🙏🏻
t-ugba İdrar yollarında az bi enfeksiyon var dedi doktor uroday diye tek kullanıllık bi ilac yazdı sağlık ocağındaki doktor yazdı alıp kullandım ben de herhangi bi sorun olmaz değil mi herseye şüpheyle yaklaşıyor oldum bebeğe zararı olmaz değil mi
Nry_shn t-ugba bende de vardı canim bende aynı ilaçtan kullandım ☺️ Doktorun yazdıysa gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ❤️ Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bebişini ❤️