Merveee6 merhaba öncelikle çok geçmiş olsun basınızdan geçenleri cok iyi anlıyorum ben geçen sene nisan ayında 23 haftalık ilk bebeğimi kaybettim.Esimle birlikte çok zor günler geçirdik ama birbirimize destek olup bu günleri asmayı başardık 1-2 arkadaşım üstüne dogum yaptı bebeklerini sevmek bile istemedim ama hepsi yavaş yavaş geçti üstüne Allah bizi sevindirdi tekrar hamile kaldım. İkinci hamileliğim ilk kaybımdan dolayı stresli ve tekrar aynı şeyleri yasarmiyim korkusuyla geçiyordu hatta tekrar hamile olduğumu öğrendiğimde ilk bebeğim aklıma geliyor ve haksızlık olduğunu düşünüyordum duygularımı tarif etmem imkansızdi ama şimdi 37 haftamızı doldurduk ve karnımda hareketlerini hissettikçe aramıza katılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum , size kendinizi üzmeyin demek basit gelebilir ama inanın hepsi geciyor. Unutursunuz demek istemiyorum çünkü unutulmuyor , cennette sizi beklediğini düşünün insallah o zaman sonsuza kadar birlikte olursunuz. Dilerim bu gunleri atlatıp yuzunuzu güldürecek evladınız olur. Hayırlı geceler 🌸