SedaveSusam Kızlar lütfen çare bulan varsa yazsın sırt ağrısından ölücem dayanamıyorum artık😔😔 uyutmuyor bile hareket edemiyorum oturamıyorum yatamıyorum devamlı masaj yaptırıyorum eşime ve masaj aletide kullanıyorum ama asla geçmiyor😭😭
Berivanz SedaveSusam sıcak çok iyi geliyor benim de bazen tutuyor ağrısı birkaç gün geçmiyor en iyi çözüm sıcak su torbasıyla ısıtmak sürekli
Vnsgb SedaveSusam acaba yatağınız iyi gelmiyor olabilir mi ? Yattığınız yeri değiştirseniz belki düzelir
Niddy SedaveSusam benim kulunç ağrısı olduğu zaman zeytinyagiyla ovduruyorum ama sert bir sekilde dirsekle falan ezdiriyorum kimi bulursam. o gece agriyo sabah kalktigimda geçmiş oluyo
Fbeetl SedaveSusam benimde öyleydi malesef bardak cektiriyorum o kadar iyi geliyo ki agridan eser kalmiyor
matrushka 😞 kelin ilacı olsa başına sürermiş magnezyuma yeni başladım inşallah işe yarar diye umuyorum
gfazlioglu Benimde çok ağrıyorrr yatınca özellikle 😣 ben magnezyum kullanıyorum ama bence ona faydası yok
SedaveSusam Niddy ben de hep dirsekle kırdırıyorum ama onun ağrısının yanında hiç acımıyo bile sabaha kadar yapsalar gık demem
Aysenuryk SedaveSusam 1bende bel ve sirt agrisindan duramiyordum birda calisinca surekli hareket halindeydim 😕 esim sagolsun hamile bel destek bandi almis o oyle iyi geldi ki simdi calismiyorum ama evde bile dolanirken takiyorum cok sukur baya azaldi agrilar🙇♀️
SedaveSusam Aysenuryk dik oturmaya çalışıyorum ama yoruluyorum bir süre sonra annem bile gelse sanki omzumda oturuyo kadın hiç bişey yaptırmaz bana ama genede ağrıyor sırtım
Yzgl Bayanlar düne kadar benimde çok agiriyordu ve bi hafta boyunca çektim ağrısını dayanamaz şekilde agiriyordu kulunç sol tarafım özellikle ve eşim sağolsun kulunçlarimi tuttu orda bi kıkırdak var onu tutsun gerçekten işe yarıyor geçiyor yani
SedaveSusam Yzgl eşime ovdurup kırdırmaya çalışıyorum çok rahat oluyor ama oda tam kıramıyor bebeğe bişey olcak diye
Hmsregmze Bende aynı durumdayım yaaa sağ kol arkam acayip agrıyor😔 masaj yaptırıyorum sürekli at kestanesi sürdürüyorum aşırı agrıdıgı zaman. İki gündür egzersiz yapıyorum biraz o da iyi gelıyor
Hmsregmze SedaveSusam denedim onu da denedim anlık gecırıyor. Bardak da attım o da cok rahatlattı ama 2-3 saat sonra yine aynı