Yaseminardc Mervemsario üç gün önce öğrendim aslında bende polikistik over olduğu için düzenli adet olmuyorum göğüs ağrılarım başlayınca idrar testi yaptım yoksa inan haberim olmucaktı🙈
Nihanus Mervemsario özellikle yeni hamileliklerde muhakkak mutlakaa kesinlikle gidilmesi gerektiğini tüm doktorlar söylüyor dış gebelik olabilir allah korusun bir hafta içinde tüplerini patlatabilir koronadan daha hızlı bir ölüm şekli veya kalıcı hasar olabilir aman dikkat et canım 🙏🏻 Doğumu yaklaşanlarda mecbur gidecek sancı açıklık çıkabilir nst olmadan hissedilmeyebilir ama aralardaki hamileler bence biraz uzatılır doktoru arayıp randevu aralıkları
Mushab5260 Bende en aon 33 haftalikken gityim suan 37 deyiz 1 ay oldu son 25 gun kaldi doguma ama bende gitmedim daha hic yavastan agrilarimda basladi
Nihanus Mervemsario yoktur kötü birşey muhtemelen bebeğin sağsalim iyidir allahın izniyle ama ilk haftalar çok risk oluşturuyor canım teraziye koy riskleri istersen dr kaan kocatepe de youtube kanalında açıklama yapmıştı onuda izle bence bir çok doktor hep açıklamasını yapıyor özel bir muayenehaneye arabayla durumun müsait ise gidebilirsin maske eldiven takıp eve gelincede kendini banyoya atarsın dezenfektan ve kolonyanıda yanına alırsın kimlik falan vermen gerektiğinde hemen verirsin eldivenlerinide sürekli değiştirirsin
anneadayi_ Selen01 doğru değil çünkü ilginç bir vaka olduğunda ekstra açıklıyorlar , yani genç bı vaka öldüğünde mutlaka duyuluyor hamile bı vaka olseydide mutlaka duyulurdu ,doktorunuz korkutmak istemiş , Allah korusun 🙄
Selen01 anneadayi_ doktorum niye korkutmak istesin beni, eşim sağlıkçı bizzat bu işlerin içinde. Açıklanmayan o kadar vaka varki lütfen gerçekçi olun. Hepsini açıklasalar panik yaratılır bu yüzden söylenmiyor olmadığından değil yani.
Sinemin Meralaltindal ben önlemimi alıp gidiyorum canım maskemi eldivenimi takıyorum çok fazla biyere temas etmeden gidip geliyorum geldiğimde de kıyafetlerimi makineye atıyorum
Gizemlaleli Meralaltindal ben geçen hafta gittim devlet hastanesine Zübeyde Hanım var ankara etlik te gayet temiz di zaten içeri muayene olmayanları almıyorlar dı maskemi taktım eldivenin yoktu elime peçete aldım olabildiğincr dokunmadım hiçbir yere içeri girdim ateşimi ölçtüler hastane bomboştu sıra aldım içeri geçtim hiç sıra beklemeden içeri girdim doktor hemşire bile dokunmadı yaklaşmadı muayene yi olabildiğince mesafeli yaptılar. Yani için rahat olsun gidebilirsin içeri senin haricinde kimseyi almazlar. Sadece hastalar giriyor devlette özeli bilemiyorum.
Gamzeslmz Aysonu kontrolüm vardı Dr um 15 inde gel dedi 26+1 im ayın 10 unda perinatolog gördü detaylı ultrason da
Hatcefatma Mervemsario doktor banu çiftçi hamileliğin ilk aylarında mutlaka doktora kontrollere gidilmesini uyarıyor