Meralaltindal 28+5 teyim. En son 23+6da şeker yüklemesi için gitmiştim “herşey yolunda 3 hafta sonra gel” demişti doktorumuz. Bu aralar hastaneye gitmeye korktugum için gidemedim🥺 ama bebeğimi de merak ediyorum iyi mi herşey yolunda mı diye🤰 Gitmeli miyim sizce? Siz gidiyor musunuz?
_Mother_ Meralaltindal ben cinsiyet öğrenecektim ne güzel bugün ama dün doktoruma mesaj attım randevularda bir sorun varmı hastaneye gelebilirmiyim diye doktorun geri dönüşü üzücü 1 hafta izne ayrıldığını söyledi randevum iptal oldu 😑😪😪
hunilimom Meralaltindal gidebilirsin hastaneler temiz zaten çok da hasta yoktur gidenler öyle söylüyor maskeni eldivenini tak zaten atesini ölçüyorlar felan gör bebeğini için rahat etsin
Gamzedngdn Meralaltindal bende 24 haftada gittim senin gibi yükleme için canım 26+2 haftadayız 28 de kan uyuşmazlığı var bizde onun için gitmem gerekiyormuş napıcam bilmiyorum 🤷♀️
Mervemsario Bebeğimin kalp atışını kesesini görmek için sabırsızlanıyorum ama hastaneye gitmekten korkuyorum 😌 Ama gidicem Allah korusun erken teşhis önemli
Hatcefatma Mervemsario doktor banu çiftçi hamileliğin ilk aylarında mutlaka doktora kontrollere gidilmesini uyarıyor
Yaseminardc İdrar testi yaptım pozitif görünüyo kan testi vercem korkumdan gidemiyorum ne sağlık ocağına ne hastaneye daha önce de bir kimyasal gebelik yaşadım o yüzden de çok tedirginim ama gitmeli miyim biraz daha mı beklemeliyim bilmiyorum ☹️
perihankrkya Meralaltindal bende 31 mart da gidicem cnm virüs falan dinlemiycem gidicem valla bebişim ı 1 Aydir göremiyorum zaten ozledim 😍 birde sıkıntısı sorunu var mı diye de gitmek lazım canm virüs falan dinleme bebislerimiz herşeyden onem li 😚
Melisyasar perihankrkya bnede gttim detayli ultrasyon icin 1 hafta olacak maskeni eldivenini tak gelince dusa gir kiyafetlerinizi atin makineye bisi olmaz ins
Selen01 Meralaltindal canım ben 36. Haftadayım nst de sancım var yani doğum olabilir her an ama ona rağmen bugün doktorum 2 hafta sonra gel acil doğum olmadıkça gelme çok tehlikeli ortalık bi 32 yaşındaki hasta ve birde hamile kaybettik dedi. Korkutmak istemiyorum kimseyi ama hareketleri ni kontrol edin sıkıntı yoksa bi süre bekleyin bence 👍
anneadayi_ Selen01 doğru değil çünkü ilginç bir vaka olduğunda ekstra açıklıyorlar , yani genç bı vaka öldüğünde mutlaka duyuluyor hamile bı vaka olseydide mutlaka duyulurdu ,doktorunuz korkutmak istemiş , Allah korusun 🙄
Mervemsario Yaseminardc evet kuzucum 😌 korkuyorum bi 10 gün daha duruyum gitmem lazım Yani sende ihmal etme canım Ne olur ne olmax
Yaseminardc Mervemsario eşimi ikna edemiyorum ki kan vereyim bari artışını kontrol edeyim diyorum ona da razı değil biraz bekleyelim diyo ama ben çok merak ediyorum iyi mi sağlıklı mı çok zor senin tahmini kaç haftalık
Semella Cok fazla kasık ağrım olunca mecburen gittim ben zaten 1 tane hasta vardı 10 dk da bana geldi. Hemen muayene oldum 30 haftalıgız suan. Maske eldiven taktım hastanede hiçbir yere dokunmadım oturmadım gelir gelmez üstümü değiştirdim
Mervemsario Yaseminardc tam 4 haftalık tahminen ama gerçekten merak ediyorum sağlıklımı dediğin gibi kalp atışı var mı 😌
Nihanus Mervemsario özellikle yeni hamileliklerde muhakkak mutlakaa kesinlikle gidilmesi gerektiğini tüm doktorlar söylüyor dış gebelik olabilir allah korusun bir hafta içinde tüplerini patlatabilir koronadan daha hızlı bir ölüm şekli veya kalıcı hasar olabilir aman dikkat et canım 🙏🏻 Doğumu yaklaşanlarda mecbur gidecek sancı açıklık çıkabilir nst olmadan hissedilmeyebilir ama aralardaki hamileler bence biraz uzatılır doktoru arayıp randevu aralıkları