Nuriiiiii Erzincan hamileleri ne durumdasınız, doğum yapan var mı, hastanelerin durumu hakkımda bilginiz var mı? Kontrollerde gidiyor musunuz?
Sueda29 Nuriiiiii canım sana inanç bey doğum şeklinle alakalı bişey dedimi hiç.normal doğum yada sezeryan diye
yumukeller Nuriiiiii kaç haftaliksiniz peki. Bende geçen hafta inanç beye gittim. Çok memnun kaldık. Muayene ücretini biliyorum ama testler için ne kadar alıyorlar bilginiz varmı
Nuriiiiii yumukeller benim haftam ileri. Testler hakkında pek bilgim yok memlekette yaptırmıstım, bende inanç hocada takipliyim, hastane ortamı nasıl çoğunluk gidemiyor kontrole
yumukeller Nuriiiiii 12+2 deyiz. 10+3 de gitmiştim en son kalabalıktı. Tarama testi için 12. Haftada gel dedi inanç bey ama hem kalabalık azaldimi bilgim yok diye korkuyorum hastaneye gitmeye hemde zaten düşünmüyordum test yaptırmayı. Doktor da test yaptirmayack olsan bile gel kontrole dedi ne yapacağımı şaşırdım
Betulsna yumukeller Ben 2 hafta önce gittim haftasonu benden başka 2-3 kişi vardı kimse yoktu sakindi. Bende İnanç beye gidiyorum ama yaptırmadım ikili test felan şuan da 24 haftalık oldum. Detaylı ultrasyona girdim onu da zaten doktorun kendisi yapıyor sadece muayene ücreti.
Betulsna Nuriiiiii Oo maşallah sen yaklaşmışım. Yok kuzu bana maske tak gel dedi ben maskemi felan taktım gittim ama hocada maske yoktu sekreterinde vardı. Hangi mahalledesin sen. Ben mimarsinanda oturuyorum çeşmeden su içiyoruz biz.
yumukeller Nuriiiiii içiyoruz canim. İlk geldiğimizde satın alıyorduk. Komşularım musluk suyu içilebilir almayın dedi. Denedik baktık icebiliyoruz o yüzden bıraktık artık satın almayı
yumukeller Nuriiiiii Amin inşallah eşimi gönderdim bugün sakin dedi hastane cuma günü gitmeyi düşünüyorum
Nuriiiiii Betulsna çarşı tokide oturuyorum canım, suyu hazır alıyrduk hep bitince dışarı çıkmak istemediğim için çeşmeden içmryr başladık sonrada içim rahat etmedi sormak istedim,
Betulsna Nuriiiiii Valla 25 yıldır buradayım 25 yıldır çeşme suyu içiyoruz 😂 Şuana kadar birşey olmadı bundan sonra da olmaz herhalde 😁
yumukeller Nuriiiiii eve getirme yok canım malesef. AVM de şuan CarrefourSA açık ve virüs çok etkili olmuş o yüzden yoğunluk çok yok diyor özellikle hafta içi daha sakin oluyormus. Eşiniz yapsa alışverişi. Ben de hiç çıkamiyorum korkumdan