cisemd59 ozgesoy28 ben 27. Haftadan beri çektim o sıkıntıyı. Allah yardımcın olsun 35 e geldim bir oh çektim. Hep yattım bu haftaya kadar. Rabbim seni de bebeğini de korusun ama korkma doğsa da tehlikeli bir hafta değil canım
ozgesoy28 cisemd59 İnşallah inşallahhh tek güvendiğim konu vurulduğum ciğer geliştirici iğneler bide 2 kilo olması bebeğin yoksa bende hep yatıyorum allahım esirgesin inşallah çok zormuş
Kbraaaa cisemd59 cuma gitcem kontrole o zman öğrenicem insallah ama 28. Haftadan beri dogum pozisyonunda 😊
Kbraaaa cisemd59 aminn canim senide tüm bebis bekleyen hamisleride 😍 Allah kimsenin kucagini boş koymasin
Kbraaaa ozgesoy28 Allah yardimcin olsun . Tehlikeli zmaani geçer insallah 2.500 kilodan sonra girmez kuveze diyolar hep . Allah hayirla kurtarsin
ozgesoy28 Kbraaaa Aminnn inşallah doktorumda o yüzden en az 35e kadar durması lazım dedi 2 kilo bi 500 gram daha alsa yavrum dayanır inşallah sizlerde dua edin bana kimin duası geçer belli olmaz 💓
cisemd59 ozgesoy28 içini ferah tut olur hiç merak etme 🙂 bol bol kaşar süt peynir yoğurt ceviz muz falan ye.
ozgesoy28 cisemd59 elimden geldikçe öyle ferah tutuyorum canım cevizdi süttü hepsini tüketiyorum gerisi rabbime kaldı