Nuruminci Buselensi bunlar dışın kullandığım bir ilaç yok birde bugun doktur benden kaç ve ibrar testi aldı haftaya aşıya başlayacam sonuclara baktıktan sonra ilaçların gunluk kullanma tozlarını artırabilir ve ya gerek duymazsa şimdiki dozlarda devam edecez
Nuruminci Buselensi vegaferon ilaçını sabah uyanınca ac karna portal suyu ile içersem daha cok faydasını göreceğimi söyledi dokturum Allah nasip ederse bende yarın başlıyacam kullanmaya
Kocaeli41 Buselensi evet özele gidiyorum 165 di sanırım ama hastaneden hastaneye degisir o ücret utanman gerek yok yaptırmak zorunda degilsin şeker yüklemesini o senin tercihin sadece riskli görünen gebelerde yaptır diye ısrar eder doktor ama yine senin tercihine bırakılır
Buselensi Kocaeli41 detaylida hiç bi sorun yok dedi görünen organlar gayet sağlıklı haftanız da uygun bebek dedi şeker yüklemesine gel bi dahaki ay dedi ben oneriyomusunuz dedim evet oneriyorum ben dedi ama işte ben herşeyi devletteki doktoruma sorayim yapayım diye düşünüyordum şimdi hastane kabul etmeyince kaldim ortada
Yrnkrm Buselensi 12 haftadan sonra folik asiti bırakmak lazım banada verdiler vegaferon ama beni mahvetti kusmaktan sonra gyranoxmu ne garip bi ilaç başladılar oda mahvetti en son çözümü ferplex fol diye tek kullanımlık şuruplarda bulduk
Buselensi Yrnkrm 2 gündür içiyorum ama daha bulantı başlamadı gerçi ben 20 haftalık olduk bulantı iyice azaldı ondan da etki etmemis olabilir
Bebibebi Buselensi vegaferon kan ilacı zaten bide demir ilacı ve magnezgum veriyorlar onlarıda yazmış olabilir
Buselensi Bebibebi bi vegaferon bide decavit verdi vegaferon ucretsizmis sanırım ordan verdi direk diğerini eczaneden al dedi
mervearslantas Buselensi Dr a rica etsen, bilmişlik taslıyor gibi değil de halsizlik VS flan var desen bakmaz mı tahlillerine. Ama ne zaman gidiceksin şu olaydan ötürü…hepimiz panik halindeyiz artık. Doğum yapacağım hastanede 2 tane pozitif vaka var, 😔
Buselensi mervearslantas ya suna bak korkudan aşı vurulmaya zar zor gittim sen napacaksın başka hastane bak riske atma kendini
Busrasalt Buselensi folik asit zaten 12.haftadan sonra bırakılıyor doktorum banda da öyle yaptı 20.haftamda da kan ilacı yazdı gayet normal yani
Kocaeli41 Buselensi kalma işte ortada devam et bu doktoruna bu virüs hemen bitmicek hazirana kadar devam edecek bu olaylar diyorlar oyızden bekleme devleti
Gulekam 37+3 üm. 4.aydan itibaren Devit 3, vageferon, ocean mummy, decavit kullaniyorum. Doktorum bikez bile demedi birak. Kan degerim de yine hep normalden biraz dusuk cikiyot.
Buselensi Gulekam valla benim ilk başta bi kan değerim ölçüldü normal dendi bi daha 2 li ve 3lu test dışında test falan yapmadılar 3lu testin sonucunu almayada gidemedim
Buselensi Nuruminci ya işte özel olunca nasılda ilgileniyolar bana hiç kan ver idrar ver diyen olmadı aile hekimi aradı olman lazım dedi gittim oldum