YamacDemirinAnnesi KbraBberciKavlak merhaba 🤗 benim eşim girecek inşallah ikimizde çok istiyoruz hastanede de sorun yok girecek yani kesin yanımda olacak 😇😌💙
Haticeyildiz KbraBberciKavlak bende esimde cok istiyoduk ama hastaneyle konustum almiyolarmis iceri benim sezaryen olucak normal olsaydi aliniyomus
Aygun KbraBberciKavlak doguma girmek ne kelime benimki hastanenin dahi yanina yaklashamam diyoo😂😂 sesimi duyarsa oracikda bayilirmish😂😂😂😂
KbraBberciKavlak Pinaryyim benimki de girmem diyor. Ben de girmesini hem istiyorum hem istemiyorum bilmiyorum ne olacak🙄
deletedmom211 Benim eşim sezeryana alırlarsa girecek o duyguyu yaşamak istiyor oda bende canım inş alırlar eşimi çok istiyoruz 🤗
Yayamazbebek Bende eşimde çok istiyoruz doğuma girmesini. İnşallah hastane sıkıntı çıkarmaz ise girecek😍
Yaseminyhyh KbraBberciKavlak insallah baklm az kaldı yasayp grcez alcklar mı alrlrsa nasl bi an yasanck
Seymahalil Benimki giricek burda eş rahat girebiliyor Doğuma girsin de ne zorluk olduğunu görsün istiyorum ben 🤗
Seymahalil KbraBberciKavlak evet elimizi tutsunlar yeter 🤗başta biraz çekindim ama Tam doğumu görmüyor benımle ilgilenırken basucumdayken bu iyi 🤗bakalım nasıl olucak heyecandan benden önce doğurursa şaşırmam çünkü benjm eşimde benımle aynı hamile gibi benden çok aşermeler yaşıyor😂😂
KbraBberciKavlak [bilinmeyen] benimki girmek istiyor gibi geliyor ama dışarıdakiler ne gerek var falan der diye çekiniyor bence. Sizin bi sebebi var mı?
Caglamehmet Benim ki kesin girecek doktor olduğu için ama ameliyatı yapamaz 😂😂😂 heyecandan seni keserim diyor 😀😀😀😂😂😂