MeryemS RabiaKaratas Oğlum olursa da Beyazıt düşünüyorduk 🥰 Allah nasip ederse kızım olacak ismini Eylül koyacağız.🌸
cerrah61 RabiaKaratas hayırlısı olsun öncelikle,sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻💙 Bizim de oğlumuz olucak, biz Allah nasip ederse Talha koyacağız 😌 fikir olsun size de. Anlamı; İslamiyet’i kabul eden ilk on sahabeden biridir,Talha bin Ubeydullah da Uhud Savaşı’nda Resulullah’ı koruyabilmek için büyük kahramanlıklar gösteren sahabelerdendir. 2. Zamk ağacı.
ayseakcura kbrarc annelerimizi bizde kırmayız elbette ama kaynanamız koy dese ortalığı ayağa kaldırırız o yüzden annen de dursun durduğu yerde gelinlerine laf geçirsin 😂😂
Topraksmom RabiaKaratas Kuzey , Toprak , Demir , Karan , Atlas , Uras begengimiz isimler biz de 32 olcaz hala karar veremedik 😂
cerrah61 RabiaKaratas aa anladım canım olsun daha güzel isimler de var illa ki🤗 başka begendiklerim de var mesela Yağız Efe, Mert Efe, Yiğit Alp, Kuzey, Buğra, Etka, Berkay💙💙🥰
Hatice_01 Kızlar Mehmet Arda ismi nasil. Bunu koyacaz galiba. Ama doğruyu deyin 🙈🙈34 olduk hala karar veremedim . Uyumsuz mu sizce
Asl_m_i Hatice_01 aslında isimler çok güzel ama ayrı ayrı güzel akıcı bir isim değil oğlumuza yaa sade Mehmet yada arda derler bu sizin için sorun olmazsa koyabilirsiniz 😊
AysunFatih Hatice_01 Ben olsam Mehmet Akif koyardım Arda yerine Akif çok daha uyumlu ama siz sevdiyseniz o da güzel etkilemek istemem ama fikir olsun size diye söylemek istedim ☺️
Alpkaan RabiaKaratas 2 tane oğlum var 3.bebis e hamileyim 1.oglusun ismi Alperen ❤️2.oglusun ismi yağız Kaan❤️ 3.cinsiyet öğrenemedim ama erkek olursa ismi Yusuf Kayra düşünüyorum belki sizede fikir olur
cerrah61 RabiaKaratas yaaa zor o zaman senin işin arkadaşım valla 😁 eşin ne istiyor var mı onun aklında bir isim 🤔😂