cptrhb Bozkurtt Benim adetin 10. Gününde 18mm ydi normalde bu boyutta vuruyolarmış. Ben aşılama olucaktım ama iptal oldu o ay kendiliğimden hamile kaldım.
eknsnsr98 Bozkurtt canım ben bilmiyorum ama bebek isteyen herkes için dua etmek istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🙏
Deleted5544 iki tane 16 bir tane 18 bir tane 19 vardı, aşılamada tuttu ama hangisi tuttu bilemiyorum tabi ☺️
Sbnm06 Deleted5544 toplam 4 yumurta mi gelişmişti benim 1 taneydi 20 mm oda tutmadı yani sanirim tutmadı hasta olmadm henüz ama test negatif
Bozkurtt Tugce1803 saçma sapan doktor işte ya o kadar pahalı iğneler aldım büyütmek için küçükken mi vuruldu
Deleted5544 Sbnm06 canım ben iğne kullanmıstım gonal-f diye. o yüzden 4 tane oldu. klomen kullandım 6 sefer, hepsinde 1 tane olusuyodu hepsi negatif oldu
Esenburhan123 Sbnm06 merhaba siz Temmuz’da da mı kullanmıştınız çatlama iğnesi sizi hatırlıyorum galiba İsminizi
Bozkurtt Deleted5544 bende onu kullandım canım 2 kutu hemde Bi ayda sonra kontrele gittim 15 cm dedi 2 gün sonra iğneyi vur dedi
Deleted5544 Bozkurtt büyüme hızına göre söylüyorlar, 2 gün sonra 18-19 olacağını öngördüğü icin öyle söylemistir canın
Deleted5544 Sbnm06 kisiden kisiye göre değişiyodur canım bende 75lik vurdum sanırım 8-9 gün vurmustum ancak büyüdüler. canını sıkma olacağı varsa bir taneyle de olur sonucta ☺️💕