muciiiizemmm Kızlar bugün sancım daha çoğaldı ve bel ağrım var bugün basladı göğüslerim felan baya acıyor sizde ne belirtiler oldu bunlar normalmi 😍 hadi sohbet edelmmm😇
Cigdemveminik muciiiizemmm benm hep kasklarm ağrımştı 5. Gğnden snra ise göğüslerim dolgunlaşp hassaslaşmıştı yatamıyordm bile hayırlı güzl haberler alın inşallhhh🥰🙏🏻
Gloria13 muciiiizemmm bende bel agrisi vardı başka bir şey yoktu bir de transferin 6. Günü ağzımda garip bir tat vardı bir hafta falan geçmedi. Göğüslerim hamile olduğumu öğrendikten sonra acımaya başladı
Cananp muciiiizemmm bende tek belirti, transferimin 6. Günü deli gibi iştahım arttı doymuyordum😅 birde yine 6. Gunden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıdı 10. Günde mucizemi öğrendim darısı başına inşallah 😊
meliccccc Derin_Demir bebisler ahhh icım ılıdı🥰🥰yok canm gitmedim daha yarin yeniden betaya bakitcam bin ustu olduysa kese icin gidicem allahin izniyle🥰 4+6 olduk cok sukur
Derin_Demir meliccccc çok şükür 😊 içimden bebişler diye geçti valla 🙈 sanırım 2si de tutcak 🥰 bende pazartesi gittim ama yüzünü göstermedi sıpam. Doktorumda hastaneden gelmişti o yüzden çok uzun tutmadı bizi.
meliccccc Derin_Demir kiz seni yerim ben yaa🥰🥰 allah kalbinin guzelligini nasip etsin kuzum sana duamdir🥰🤲 merak edin demistir😂
Maaavvviii muciiiizemmm Rabbim isl bu duyguyu bir an önce yaşatsın yusuf süresini ve meryem süresini oku mutlaka hamile kalmak için ve hamilelerin okuması cok iyi