Tubasim DuhaninAnnesi kaset testlerdeki silik çizgiye inanmam ama bu testlere inanıyorum. Benimde galiba 9.gün negatifti sonra git gide koyulaşmaya başladı
DuhaninAnnesi Tubasim benimde 8.gün negatifti kuzum bugün 12 cuma 14 olcakti cuma bidaha denicem testi
Susamvemom Ozlemzeynep ay ınsallah balım ya senden de beklıuorum Allahın ızınyle bizde alalım guzel haber ♥️
Aso1212 DuhaninAnnesi sen bilirsin ama ben duramadım hemen bizim ordaki özel kliniğe gidip kan verdim aksam sonucu aldığımda kalbim ağzımdaydı eşime koştum hemen söylemek için 😁
DuhaninAnnesi Susamvemom ben 14te gördüm 16da çatladı kuzum az daha be klle öyle yap bende 8.gün yaptım negatifti Allah razi olsun inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşayın Rabbim hepimize hayırlı sağlık li evlatlar versin ♥️
Tubasim DuhaninAnnesi aynen tekrarla canım için rahatlasın, bu süreçte de dikkat et bol su içmeye başla şimdiden ceviz fındık badem ye. Folik asit mutlaka kullan
DuhaninAnnesi Berfin_kycn teşekkür ederim kuzum çok sagol sağlıkla alırım inşallah kucağıma ay bunu derken bile tuhaf oluyorum 🙈😂
Berfin_kycn DuhaninAnnesi tuhaf olmaaa annişş olacaksın😄😍❤️inşallah sağ salim doğar rabbim acısını göstermesin inşallah aminnnn❤️
Gupssse DuhaninAnnesi hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim güzel haberlerini ve dualarını bekliyoruz😊
DuhaninAnnesi Gupssse Allah yüreğine evlât isteği düşmüş bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah hayırla sağlıkla kuzum 4444. Tefriciye okumuştum tavsiye ederim 🥰😊
Aysemhmt DuhaninAnnesi benim de adetime 1 hafta varken yaptım silik cıktı sonra birkac defa daha yaptım 1 gün arayla dahada koyulaştı ve 31 haftalık hamileyim… Seninde belli yani hamile olduğun rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲😊
Selcanntosunn Bende gördüm silikte olsa bi çizgi var ve hamilesin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım simdiden🙏🥰
DuhaninAnnesi Selcanntosunn Allah razı olsun canım inşallah dogrudur ya gerçi 8.günde yaptığım negatifti 12.günde silik cıktı 🙈