sinber DuhaninAnnesi ha mi le sin kuzum dua et bizlere de bu arada belirtilerini anlata gönlümüz şenlensin 🥰
DuhaninAnnesi sinber eşim inanmadı dayanamadım sana bisey dicem dedim ben hamiley i m dedim inanmadı ya testi gösterdim bu ne silik bu hamilelik degil dedi 😂😂😂 yerlere yattım gülmekten inanmıyor hala
sinber Ozlemzeynep ewet ben de ondan daha önce demiştim hamilesin gibi hissediyorum diye uykuyu da duyunca hehhh tamammm dedim 🥳🥳
DuhaninAnnesi Kızlar kuruyunca daha net oldu sanki https://imgyukle.com/i/JiF9BY @Ecmelbeyza sinber @Nasippp Ozlemzeynep
Emine_Leyla DuhaninAnnesi yap canm ama 5 6 saat tut ıdrarini ona göre iyi çıkar ben öyle yapmıştım erken kalk test al dolan tekrar uyu kalk yap testini sonucunu bize de paylaş çok merak ettim bende🙈🤗🌷
Minelimmm DuhaninAnnesi canım inşallah doğrudur bazdn bu tarz çubuk testlerde yanılma olabiliyor transferimin 8.günü buna yakındı hatta bundan daha silikti yarın ilk idrarla yap yine çıkarsa kesin hamilesindir 🙏
DuhaninAnnesi Minelimmm ben yumurtlamanın 8.gu nu de yaptım bembeyazdı negatifti canım bugün 12.gunu silik cıktı aylarca o kadar test yaptım yok s a hiç çizgi çıkmıyordu bende
DuhaninAnnesi Selcanntosunn Allah razı olsun canım inşallah dogrudur ya gerçi 8.günde yaptığım negatifti 12.günde silik cıktı 🙈
BegumIscanTunc DuhaninAnnesi canım hafif silik çizgi var hayırlı olsun inşallah darısıda benim başıma 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️
DuhaninAnnesi BegumIscanTunc rabbim tez vakitte nasi0 etsin canım benim kuruyunca daha net oldu sanki
Ozlemzeynep DuhaninAnnesi evet evet maşallaah var tabiki sen seninle bebişiiin ağır seyler kaldırma sakın heee dikkat et kendine