Eda1231 Aysenes böyle yazınca ben daha stres oluyorum ki bende riskli gebe tanısındayım zaten ev karantinasını da verdiler ve her şekilde uyacağız şartlara sizde bileğilerin gebeler olarak daha bilinçli olalım diye yazdım ama şu an çarpıntım tuttu resmen
Aysenes Eda1231 korkma canim ben belcikadaym allah bilir kac hastayla ayni yerde bulundum ilk haftalari ama annen evde dursun sende sakin ol olacak diye bisey de yok bol dua ❤️
Pnr22 Eda1231 bende Denizli’de oturuyorum kan vermeyi düşünüyorum ama bu turlu bu virüs yüzünden gidemiyorum
Merveyenianne Eda1231 belirti olmasada virüsün 14 gün kulucka süresi oldugunu biliyorsunuzdur. Lütfen anneniz dışarı çıkmasın.
kubraersin50 Eda1231 canım bende Denizli’de yim hangi sağlık Ocagı ? Sende çıkma dısarı dikkat et kendine. Böyle seyler duyunca çok üzülüyorum ya
Eda1231 Arkadaşlar burdan hepinize yazıyorum şu an çok stresliyim elim ayağım titriyor çarpıntım tuttu amacım sizi panikletmek değil bilgilendirmekte hamile olduğumuz için annem dahil bende dışarı çakmayacağız herkesin sağlığını özellikle kendi sağlığımızı emin olun çok düşünüyoruz. Olsa da virüs olmasa da yasağa uyucaz lütfen daha fazla çıkmayın belli olmaz diyip beni üzmeyin çarpıntım tuttu keşke yazmasa mıydım diyorum zaten gebeliğim riskli. Yenişehir sağlık ocağında Funda doktor ve ebesi bu hastalığa yakalanmış
Gloria13 Eda1231 Denizli’de çok var galiba Türkiye finans bankasından da bir adamın vefat ettiğini duydum şubeyi kapatmışlar hatta o yüzden. Bir de Denizbank’ta gişede çalışan bir kadında çıkmış
Eda1231 Gloria13 vallahi onlardan hiç bilgim yoktu. Demek ki varmış doktora da hastasından bulaşmış Allah ım korusun hepimizi çok stres oldum bebeğim de etkilenecek siye ayrı stres oldum. Umarım bir an önce ülke olarak atlatırız şu belayo.
Gloria13 Eda1231 Türkiye’de vaka görülmeden önce yurtdışından gelenleri aile hekimlerine yönlendiriyorlardı onlar muayene edip 14 gün evden çıkmayın diyorlardı o süre zarfından bir çok aile hekimi ve ebe virüsü kapmış o yüzden sağlık ocakları çok tehlikeli su an
Nuriiiiii Eda1231 Allah aşkına insanları bu kadar panikletmeyin zaten sağlık ocagıdma çıktıysa millet aptal değil ya doktorla ebesini karantinaya almıştır gerekli önlemi almıştır, kendi korkunuzu millete yaymayın
Eda1231 Nuriiiiii size sadece gülüyorum keşke yazmasaydım şuraya yazıklar olsun size ben gebesiniz hamilesiniz dikkat edin diye yazdım. Ama insanların ağzı torba değil ki büzesin. İniaşşah sizin başınıza gelmez siz yaşamazsınız yazıklar olsun hamile olabilirsiniz ama insanlığınız kalmamış zaten şu an kötü durumdayım yazdığınıza bakın
Glserenarslan Eda1231 bence sakin olmalısınız haklısınız evet hepimiz çok korkuyoruz ama bebeğinizi düşünmelisiniz zaten riskli gebeliğim var demişsiniz kendinizi üzmeyin gerekli tedbirler alınmıştır illa ki hepimizin yapması gereken tedbiri bırakmamak 🙏
Nuriiiiii Eda1231 canm benim herkes panik halinde o yüzden öyle dedim, sana çok hak veriyorum k.bakma aslında yanlış cümle kurdum yeni farkettim, Korkma bebeğini düşün hepimiz aynı durumdayız birbirimize dua edelim Rabbim yardımcımız olsun
Eda1231 Nuriiiiii dünden beri kasılmalarım çok arttı zaten. Allah km hepimizin yardımcısı olsun. Bende sinirle yazdım kusura bakma
Mehtapp93 Eda1231 canım panik yapma bebeğin de hissediyor sakin kal bak 8 gün de geçmiş annen gayet sağlıklıymış allahın izni ile biter karantina süresi sende derin bir oh çekersin. Kendini ve bebeğini düşün annen çok üzülür seni o şekilde görürse. Bak riskli Bi gebeliğin de varmış. Lütfen dirayetli sabırlı ol. Rabbim hepimizi korusun inşallah. Annen içinde dua edicem sen derin bir nefes al ve herşey düzelecek buna inan
Eda1231 Mehtapp93 Allah razı olsun canım senden. Dünden beri kasılmalarım arttı zaten. Dibimize kadar bu virüs ne ara geldi ya. Allah ım hiç kimseyi ailesi ile sınamasın.
Asaltntyr Eda1231 geçmiş olsun annenizde hiçbi şey yoktur inşallah. O doktor hemşire ve tüm hastalar da çabucak şifa bulur inşallah. Türkiye’nin her yerinde var artık bu işin şakası yok çok dikkatli olmalıyız
Eda1231 Asaltntyr inşallah canım inşallah şu virüs bi an önce defolup gider de bir rahat ederiz. Kendinize gerçekten çok dikkat edin iki canlıyız sonuçta