DuhaninAnnesi Kelebek03 kimseye bakma Vera’nın anlamı çok güzel takva, Allahin yasaklarina uyan demek. Bence tek başına da çok yakışır ama illa ikinci bir isim düşünürsek Zeynep Vera, Ecmel Vera, Ahsen Vera gibi düşünülebilir 🌸 sağlıkla gelsin
Semipermeable Kelebek03 benim de ismimi dedemle babannem soyleyemediginden babam gidip babaannemin ismini koymus. İki isimli olmak zor, hele de eski isimse daha da zor.. vera patlasin bence de. Anlami nedir?
yagmur_vera Kelebek03 “Vera” ismi bence başlı başına çok anlamlı ve güzel bir isim. Siz tek koymaya ikna edin eşinizi☺️ Bizim de isim listemizdeki ilk isimlerdendi fakat “Erva” ya karar verdik🥰
mustafayasemin Kelebek03 kızım olsa vera düşünüyordum bende 😊 tek başına da gayet güzel isim canım bence
Kelebek03 mustafayasemin öyle tabi ama eşimin ailesinin de söyleyebilmesi için birde kısa buldukları için mecbur kaldım ikinci isme yani☺️
yagmur_vera Kelebek03 Benim içime sinmişti hatta kulllanıcı adımdan da anlaşılıyordur😊 Ama hayırlısı olsun Rabbim güzel isim ve güzel ömürler nasip etsin bebeklerimize🤲🏻🌸
Tanmimi Kelebek03 merhabalar ben kızım için vera ismini koymayı çok istedim ama kuranda geçmiyor diye vazgeçtim. Eminmisiniz geçtiğine 🙈
Kelebek03 Tanmimi evet internetteki bütün sayfalara tek tek baktım hepsinde de geçiyor diye gördüm mesela bir başka isim var ki Esila onuda içime sindirmeye çalışıyordum aslında çokta güzel bir isim bir sayfada baktım anlamı çok güzel ama başka bir sayfada baktım anlamı tamamen başka birşeye çıkıyordu o yüzden değiştirmek zorunda kaldım vera’nin Kuran’da geçtigine inanıyorum eğer öyle değilse çok üzülürüm
Damla0909 Tanmimi benim bildiğim kadarıyla da kuran da geçmiyor ama kuran da gecen bazı isimlerinde anlamı iyi değil mesela Asiye ismi. Asiye nin anlamı asi demek. Kur-an da geçmemesi bir ismi kötü yapmaz ki vera nin anlamı cok guzel 😊