BusraDevlet83 Kelebek03 Bir insanı nasıl afakanlar basar inanın burada anlıyorum. Bunların alfabeleri 28 harf mi😀 Hadi tamam olur da ben ne yapayım. Bu isme gönül vermişim nedir yani. Tövbe Yarabbim.. Aslı Vera, Hazal Vera, Duygu Vera bilemedim.. Bunları yakistirdim ve Allah size sabır versin.
Kbrmrt57 Kelebek03 benim kızım olsaydı direk koyacaktım ama Eymen meteyi bekliyorum ama ikinci evladım kız olursa direk belli ismi inşaallah 🥰
Kelebek03 deleted960 arapça kökeni canım ondan yabancı gelmiştir birde pek duyulmadik bir isim olunca yani ben duymadım bu zamana kadar eşimin ailesine de bu yüzden yabancı geliyor zaten ☺️
Busbusvehashas Kelebek03 biz kızımız olursa Arya Lavinya koymak istiyorduk hep ki ben de hep Mileva koymayı çok istedim şahsına duyduğum saygıdan ve hayranlıktan dolayı 🙏🏻 Arya Verayı da eşim daha önce önermişti ama içinize sineni koymanız çok önemli ❤️ Tek isim de iyidir ❤️
Kelebek03 Busbusvehashas aynen öyle içimize sindikten sonra iki isim veya tek isim olduğu önemli değil bi içimize sinse ☺️
Kelebek03 Japonbaligininannesi aslında soyadımiz 8 harfden oluşuyor kısa olması daha iyi ama bilemiyorum işte bu kararsızlık beni öldürecek 😅
Kelebek03 Maviiimsi herkesin kendi tercihi siz başka bir isim düşünürsünüz ben bunu düşünüyorum anlamı guzel Kur’an-ı Kerim’de de geçiyor isimde farklı geldiği için hoşuma gitti ☺️
Maviiimsi Kelebek03 tamam begeneblrsnz tabi ama neblm ben mesela kızıma Hira ismini verdm oğluma egemen şimdi kızım olucak yine inşallah Azra düşünüyoruz 🤗 değişik diye belki tuhaf gelmsdr bana
Kelebek03 Maviiimsi aynen değişik ve popüler olmayan bir isim o yüzden tercih ettim zaten☺️ bana da farklı geldi ilk önce ama sanki bu ismi ilk gordugumde içime sindigini düşündüm kızıma seslenirken hayal ettim ne bileyim herkesin içine sinen isim farklı oluyor☺️
DuhaninAnnesi Kelebek03 kimseye bakma Vera’nın anlamı çok güzel takva, Allahin yasaklarina uyan demek. Bence tek başına da çok yakışır ama illa ikinci bir isim düşünürsek Zeynep Vera, Ecmel Vera, Ahsen Vera gibi düşünülebilir 🌸 sağlıkla gelsin