Asel21 Tgcy perinatoloji canm. 21′ci hafta doktorum perinatoloji’ye gidip detaylı ultrason a gir dedi hiç radyolog’tan bahsetmedi
Tgcy 987123 [silindi] Dunyam17 evet bende araştırmaya girdim radyologlar bu işin ehli olmadığı perinatoloji daha iyi oldugunu fiyatlarda ona göre yüksek tabiki. Devlet mi özelmi bilemedim devlete gidip memnun kalan kalmayan varmıdır.
[silindi] Tgcy ben özel klinikte yaptırdım evet maliyetli ama çok memnun kaldım bu konuya çok önem veriyordum maddi durumunuz varsa sizde kesinlikle özelde yaptırın
Dunyam17 Tgcy sayıları çok fazla değil zaten, özel ya da devlet fark etmez bence, nerden uygun vakte randevu ayarlarsanız orda yaptırın, sonuçta hepsi bu işin eğitimini alıyor
Tgcy Sinemin radyoloji den genellkle bahsetmezler perinatoloji asıl aslında radyoloji daha uygun sdece
[silindi] Sinemin devlette perinatoloji bölümğ varsa yönlendirir ama maliyetli olduğu için çoğu hastanede o bölüm yok. O yüzden radyolojiye yönlendiriyolar. Üniversite yada eğitim araştırma hastanelerine bakın orda perinatoloji bölümü oluyo
CananAkdag Tgcy Radyoloji diyen arkadaşlar bu işi bilmiyor perinatoloğa gitmen gerek evet perinatoloji aslında riskli gebelikleri incelerdi ama artık bütün gebelikler için gidiliyor kesinlikle perinatolog
CananAkdag Tgcy tercih meselesi ne diyeyim gitmeden nerden bileceksin ki ben güvenmedim radyolağa çünkü damarımda direnç varmış ve bakan radyolog farketmemiş 13. Haftamda 20 haftamda perinatolog farketti buda bi risk bebekte gelişim geriliğine yol açabilir sen bilirsin genede