Denizgblk Kızlar 38 haftalık hamileyim belden bacaklarıma ve kasıklarıma vuran Bi ağrı var sanki adet olcam gibi 😑 doğum belirtisi olabilir mi
Feridearslantas1 Denizgblk sancinizi takip edin siddetlenirse hastaneye gidiyin doktorum oyle dedi bana
Damla________ Denizgblk benim ilk doğumumda adet olacak hissi vardı karnımda birkaç dakika sonra nisanım geldi o günün sabahına doğum yaptım ☺️ Sancı geldiğinde kendini belli ediyor ama 5 dk düşmesi açıklık olması şiddetli olması doğumu başlatan sebepler
Edaliiii Canim geceleri cok oluyor bende o suyum gelir diye korkudan uyku uyuyamiyorum herşey olabilir artık bekliyoruz şancı aralıkları nasıl
Denizgblk Edaliiii belde devamlı Bi ağrı var ama bacaklarıma ve kasıklarıma ara ara giriyor takip edemedim düzenli değil sanırım
Denizgblk Feridearslantas1 çatı muayenesi bile olamadım henüz virüs korkusundan hastaneye bile gitmedim 2 haftadır pazartesi randevum var
Feridearslantas1 Denizgblk Bende gecen gun suyum geldi sanip gittim cati muayenesi oldum 1 bucuk santim aciklik vardi sancimda gozukuyordu nst bigun yattim geri gonderdiler ve suan cok fazla akintim oluyor
ece0311 Denizgblk ben 37+3 üm dün sancılar yüzünden sabahın köründe hastaneye gittim sonuç YALANCI SANCI😂
SedaveSusam Denizgblk ay benimde vajinama ağrı vuruyor 36+2yiz bu aralar ne yesem midem bulanıyor 🤦🏻♀️
Feridearslantas1 Denizgblk Oyle canm bugunde yalanci sanci girip duruyor 😊bir an once kavusalim yavrularimiza
SumeyyeAhmet Denizgblk aynı ağrılar bende de var 2 gündür 38+3 ’üz ama ne gelen var ne giden sancılar artmıyorda geçmiyor da 🤦🏻♀️