• Gebelik
  • Göğüsten süt gelmemesi🥺

Meleginannesi55 merak etme canım muhakkak doğumdan hemen sonra süt kanalları gevşeyecek ve sütün gelecek ve sonrasında artacak,2kez doğum yaptım ilkinde sütüm hiç gelmemişti doğuma kadar ama doğurur doğurmaz bebeğim çekti ve geldi sıkıntı olmadı,2.çocukta erken geldi sütüm ama yine aynı farketmedi bebek emdikçe geliyor☺️

Meleginannesi55 Rabbim okadar büyük ki o doğum sancısı ile iniyor sütün eğer sezeryan ise doğum yaptığının ikinci günü geliyor merak etme herkesin hamileliği bir değil bazen hazırlık sütü deniyor hamile iken geliyor ama gelmese de sütün doğum yapınca inecek

@Meleginannesi55 benimde öyleydi sezeryan oldum bide bebek tersti hiç gelmeyecek sanıyordum ama az az hemen doğumun ardına geldi bebek emdikçe de geliyor ama takip edin yine de geldiği kadarını baktınız ilk gün çok az mama desteği uygulayın ben de öyle yaptım

Hiç telaş yapma canım umarım güzel güzel geçer. Doğumdan sonra hemen humananın still tee çayına başla. süt arttırıcı çay. çok işe yarıyor. sıkıntı çekmezsin umarım

Meleginannesi55 benimde hamileliğim boyunca gelmedi göğüslerim şişmedi hiçbirşeyde olmadı. Kendinizi milletle kıyaslamayın onun geldi senin gelmedi gelmesi lazım diye birşey yok. Doğum yapınca süt geliyo hemen. Bebeğin 1 kere çekmesi yeter. Bol bol emzir , biberon kullanma sütün gelir.