MzyynSrctn gulcingulcin çok şükür 🙏 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşAllah🙏 kavuştuk yazalım😀
ruveyda98 Yoncayucel Allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin tüm herkese şu belalardan korusun yavrumuzu
Bugleminannesi gulcingulcin bizimde uygulamaya göre son 59 . Ama sezeryan olucaz daha az var bide erken doğum riskim var ne ur bilmiyorum hiç
Bugleminannesi gulcingulcin sezeryan zorunlu olucak ben istemedim. Erken doğum riskim strsten oldu hastanede yattım eve cikarttilar şimdi bakalım .
Hamideersin gulcingulcin son 20 12den sonra son 19 inşallah heran herşey olabilir sabırla bekliyoruz oğlum bana sabretmeyi öğretti dogmadab
Etum0416 Son 94 ☺️Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı🙏🏻💐❤️Zaman geçmiyor henüz erken diye doğru düzgün hiçbirşey hazırlamadık şimdide bu salgın elimizi kolumuzu bağladı 🤦🏻♀️ Hazırlık yapan anneler çok iyi yapmış sona bırakmamışlar
Yoncayucel Etum0416 bende hiçbir hazırlık yapmadım 94 gün kaldı. Birde olaylar ardı ardına gelince iyice elimiz kolumuz bağlandı. ☹️ Her şeyi internetten halledicez sanırım çok şanssızız 🙍♀️
gulcingulcin Etum0416 Evet ya biz de erken diye alışveriş yapmadık.Şimdi de ne yapacağım bilmiyorum.Kendim gidip almak istiyordum internetten almak da istemiyorum.Ne olacak nasıl olacak bilemiyorum