Deletedmom264 Baharbal aynen bende buna inanıyorum canım doktorun dikkatine ve tecrübesine göre değişiyor
elfyldrm Deletedmom264 12. Haftada erkeğe benziyor demişti. Cinsiyetlimizin erkek olduğunu bir sonraki kontrolde kesinleştiğini öğrendik. Erkeklerde sanırım biraz erken anlıyor hekimler.
Deletedmom264 elfyldrm evet canım ama hekimine göre değişiyor bazıları da erkeğe kız diyormuş tecrübe sanırım
Deletedmom264 Ozgee11 Sağlıkla gelsin de önemli değil cinsiyeti ama detaylıya kadar 20 haftaya kadar doktor nasıl anlamamış sonuçta erkek şaşırdım
Ozgee11 Deletedmom264 ahh canim ahh sorma emin olmadan alışveriş yapma ben zor duruma düştüm virüs ortamında değişim yapmak zorunda kaldık
mavisimm Deletedmom264 12. haftada soylemedi doktorum. 16. haftada kesin erkek dedi hatta pipi resmi verdi. 25 haftaligiz hala erkek canim
Deletedmom264 mavisimm pipi resmi kesin kanıtı vermek istedi demek ki 😁 Sağlıkla gelsin inşallah canım
Deletedmom264 Ozgee11 En zoru da o canım ya valla alıp sonra değiştirmek son aylara bırakmakta sıkıntı oluyor ben şimdilik kıyafet değil işte makineleri vs alıyorum kamera vs. Emin olmadan sıkıntı olur zaten virüs ortamı var mağazalar hep kapalı
mavisimm Deletedmom264 Evet :) Hatta doktora alisverise basliyalimmi dedim pipi resmi verdim cinsiyeti degismez artik baslayabilirsiniz demisti :)