Deletedmom264 Bahar1 bana yüZdelik vermedi canım çıkıntısı kız dedi😊 Bakalım nasipse bir daha ki gitmemize netleşir.Sağlıkla gelsin senin prenseste inşallah 🥰
Ela2019 13 de %51 kız diyorum dedi 15 de kız bu %90 dedi doktor tecrübeli demekki değişmedi detaylıda da kız dedi emin oldum
Deletedmom264 Ela2019 erken göstermiş prenses kendisini benim bir arkadaşım var onunki 6.ayda gösterdi cinsiyetini bazı kızlar çok nazlı 😊 Sağlıkla gelsin canım prensesin
Kapalikutu Deletedmom264 12.hafta da erkek gibi dedi oran olarak %51 dedi 😂 bir sonraki kontrolü heyecanla bekliyoruz. Niyeyse hep kız diye düşünüyorduk şok etkisi yarattı 😂
Deletedmom264 Kapalikutu oran %51 se değişebilir canım bence doktor emin olmadığından şakayla karışık söylemiştir 😊
MustafaemininAnnesi Deletedmom264 ben ilk oğlumu 4 haftalıkken ikinci Oğlumu da 11 haftalıkken öğrendim cinsiyetlerde değişmedi çok şükür iki tane Oğluşum var şu an ikincinin doğacağı günü bekliyoruz😍🤗❤
leyla25 Deletedmom264 hadi bakalım haber ver öğrenince merak ettim , tabii hayırlısı neyse o olsunn sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🥰🙏🏼🙏🏼
Baharbal Deletedmom264 13+6da öğrendim erkek dedi ler değişmedi cinsiyet süresi birazda doktorun tecribesine göre değişiyor
Deletedmom264 Baharbal aynen bende buna inanıyorum canım doktorun dikkatine ve tecrübesine göre değişiyor
Cansummm Deletedmom264 12. Haftamda 2 li taramada perinotoğa gittim riskli gebeyim zaten şürekli perinotolog kontrolü altındayım. Kız geliyor dedi 😍 ilk bebeğimiz kız erkek hiç farketmezdi bizim için alıştık kızımızı sevmeye umarım değişmez ilerleyen süreçte
Deletedmom264 Cansummm tam 12.hafta mıydı canım bende 11+3 te gittim 12 haftamın içindeydim.Umarım değişmez sağlıkla gelir prenses
Cansummm Deletedmom264 amin inşallah canım 🙏🏻Evet tam 12+0 dı gittiğimde ve direk kız geliyor dedi % lik bile vermedi🥰