Demetdemir Bende yarın Ümraniye devlette renkli ultrasona gircem inşallah dediğiniz gibi memnun kalırım 🙏çok heyecanlıyım 😍
Ozlemmmmm Deletedmom39 ben bugun cektirdim detayliyi doktor hicbsiey soylemedi yarinda randevum var kendi doktoruma bakalim ne diyecek
Deletedmom39 Ozlemmmmm Cok sacma bu insanlar ya aldiklari paranin hakkini vermiyolar. Iyi veya kotu diye yorum bari yapsalardi. Ama Allahin izniyle bisey olmaz insallah.
Gulsum94 Sssss ben özele gidiyorum sadece detaylı ultrasonu devlette yaptırdım birde ekrana öyle bir bakıyor ki doktorun mimiklerini izlerken kötü birşey diycek diye korktum
Fatmafatma Mel_yuz umraniye arastma hastanesinde yaptrdim bende zeynep kamilden almak cok zor randevu dolu diyorlar hep
Nazyun Fatmafatma detaylı ultarsonu Ümraniye kadın Doğuma gidip perinatoloji bölümünü mü açtırdınız? Doktorun adını hatırlıyor musunuz
Fatmafatma Nazyun umraniye arastirmadan. Gebe izlemden randevu alin oradan muayene olun sonra muayene oldukdan sonra detayli ultrason icin gelmiştim dince oradan yönlendiriyorlar
Nazyun Fatmafatma ben kadın Doğuma gittim perşnatoloji bölümünü açtırdım ordan randevu aldım ama doğrumu yaptım bilmiyorum teşekkür ederim bu arada
Hamilebayan Fatmafatma bende devlette yaptırdım gayet memnun kaldım birazda doktora ve şansâ bağlı canım devletten memnun kalmazsan özele gidersin
Fasulyeemm 1234 umraniye devlette yaptirdiginiz detayli ultrason ve doktordan memnun kaldinizmi acaba
1234 Fasulyeemm fena degıldı cnm en azından bedava yaptılar onemli olan bebegımın sağlıklı olmasıydı cnm herseyine bakmışlardı Ama doktorun adını hatırlamıyorum
Adalina Semabahri evet bende kocaelideyim umuttepe de baktırdım oraya yönlendiriyorlar genelde ve çok ta memnun kaldım ilk bebeğimle özelde yaptırmıştım ve hiç memnun kalmamıştım
Maviii Fatmafatma ben ankrada devlet hastanesinde yaptırdım. 25-30 dakika baktı tek tek inceledi, notlar tuttu en son cinsiyetimizi ve kilosunu normal seyrettiğini söyledi her şeyi, kadın doğumcuma 2 gün sonra sonuçları gösterdim.