___3bruli___ Sedanur01 amin canim benim çok teşekkür ederiz darısı başına ınsaallah benim de çok az kaldı 😇
Nazyun Bende devlette yaptıracağım Ümraniye devlet hastahanesinin kadın doğumu yeni açılmış ve her makine son model 18. Haftamda kadın Doğuma gidip muayene olacağım sonra detaylıdan randevu alacağım İstanbuldakilere Bilgi olsun çok ilgileniyorlarmış
leylisss Gbaslanbay nasil randevu aldiniz ben normal muayene ye gidiyorum oraya ama buna nasil randevu aliniyor bilmiyorum
Fatmafatma Mel_yuz umraniye arastrma hastaanesinde yaptırdım dun ben memnun kaldim. TAvsiye ederim zeynep kamilde randevu almak cok zor
Biology26 Fatmafatma ben fetal eko yu da ayrıntılıyı da devlette yaptırdım gayet güzel 15-20 dk falan baktılar herşeye
MrTGcE Fatmafatma develettekide iyi ama tabi özel gibi degil özelde renkli çekiyolar devlette siyah beyaz normal bende devlette çektirdim siyah beyaz ama yüzü falan belli tabi dedigim gibi özeldeki gibi degil
Fatmafatma MrTGcE aynen ole ama olsun maksat bebegin saglikli olmasi siyah veya renkli orasini dusunmedim detayli ozelde pahali hem. Ama ben diger kontrller icin ozele baslicam ultrason resmi orada hem renkli mi oluyor acaaba?
Ozlemmmmm Sabrszanne3535 bwnde yaptirdim bugun ayni sekilde 10 dk surdu hicbir aciklama yapmadilar siz naptiniz tekrar cektirdinizmi ne yapmam gerekir
Sabrszanne3535 Ozlemmmmm benim akcigerinde sorun çıktı şimdi perinatolojiye gidiym daha ayrıntılı bakiliyo
Ozlemmmmm Deletedmom39 sonucunuz nasildi bende ilgi goremedim 10 dk surdu cok sacmaydi bosuna para verdim tekrar cektirmem gerekiyormu
Deletedmom39 Ozlemmmmm kendi doktorunuz ilgiliyse tekrar cektirmeye gerek yok. Benim detayliya uzman doktor bakti. Bi skntı yok dedi. Ben cd mi kagitlarimi aldim kendi doktoruma ciktim o gayet iyi ilgilendi 25 30 dakika bakti anlatti gosterdi herseyi. Oda bi skntı olmadigini soyledi. Cok sukur 2li testimde de detaylidada bi skntmz cikmadi. Size ne dedi?
Sssss Gulsum94 Aynen bende de aynı devlete gidiyorum ekrana kendi bakıyor kendi ne öğreniyorsa öğreniyor tamam diyor kalk okadar bana hiç bi bilgi vermiyor. Tam iyi olduğunu sorun olmadığını görüyor da genede şu kadar yada bu aylar bu büyüklükte olmadı normal su birkimin az veya çok hiç bişey demiyor Allahlığa geçiyor aylar. Ben özele gitmeyi düşünüyorum denemekte fayda var
Gulsum94 Sssss ben özele gidiyorum sadece detaylı ultrasonu devlette yaptırdım birde ekrana öyle bir bakıyor ki doktorun mimiklerini izlerken kötü birşey diycek diye korktum
Ozlemmmmm Deletedmom39 ben bugun cektirdim detayliyi doktor hicbsiey soylemedi yarinda randevum var kendi doktoruma bakalim ne diyecek