Latifeayd Hll34 Sezaryen zeynep hanim a gitmistim doğuma tugba hoca girdi şuan korona olduğu icin değişiklikler var mıdır bilemiyorum araştırmak lazım
Hll34 Senemgltkn aynen vallaa orası doğru az, kalmış senin bi an önce cıksın diyo insan bi yerden sonra 🤣 sağ, salim kavuş inşallah bebişine canımm 🙏🙏 ben o zaman medipole gideyim evime yakın olan bi o bide avicenna vardı işte avicennayı elicem artık
Senemgltkn Hll34 amin inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım yavrularımızı 🥰😊 önemli olan hijyen yani medipol daha dikkat ediyorsa kesinlikle orayı tercih et. Burda da sana doktor hakkında yardımcı olurlar fiyat olarakta daha uygun zaten. Medipolden memnun olmayan genel olarak görmedim yani. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bir sancı da kurtarsın 😘😘
Ilke1 Hll34 royale seferli ye gidiyorum memnunum çok ilgili ve güler yüzlü istediğin kafana takılan tüm soruları rahatlıkla çekinmeden sorabiliyosun ..
Latifeayd Hll34 cnm ben sezeryan olduğum icin sancı odasinda beklemedim onu bilmiyorum sanirim 1 kisi alıyorlardı oda kadin olucak emin degilim ama arayip ogrenebilirsin suan korona var süreç nasıl dır bilemiyorum
Hll34 Latifeayd cok soruyorum ama kusura bakmayın 🙈😂 doğumdan sonra geldiğiniz oda nasıldı bi arkadaşım medipolün odaları hiç iyi değil dedi bende şaşırdım yani içi dışı güzel ferah bi hastane odaları kötü olması mümkün değil dedim
Hll34 Latifeayd sizin doğum gününüzde kendi doktorunuz olmadıgı için mi Tuğba hoca yaptı sezaryeninizi peki genelde öyle oluyo diye biliyorum doktorun yoksa baskası giriyor dimi
Jaticekubra2014 Latifeayd zeynep hanım neden sezeryana girmedi merak ettim Bende onun hastasym haftaya sezeryan olucm
Hll34 Senemgltkn aminnn canım amin İnşallahhh rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın sağlıkla bebişlere kavuşalım 😍🙏 medipole baya yattı kafam hafta içi gidicem bi muayeneye inşallah
Hll34 Ilke1 yaaa İnşallahh bende bu hafta içi gidicem ona iki üç kişiden daha duydum memnun olanlar inşallah bende memnun kalırım oraya devam ederim 30 haftalık olduk avicennaya gidiyordum ama orda cok vaka var şuan birde sancı odasına kimseyi almıyolar diyolar medipolde doğrumu acaba bilginiz varmı bu konuda
Ilke1 Hll34 akşam bütün ozellerde olduğu gibi hangi doktor nobetciyse o ilgileniyor eğer kendi doktorunu istersen ek ücret ödemek zorunda kalıyorsun. Sancı odasına 2 kişi alıyorlar ama 4 5 e de çıkıyor bu sayı güvenlikler ne kadar laf yapsada 😄benimde bu hafta kontrolüm var bakalım nasılmış bebisimiz 29 haftaligim bende
Hll34 Ilke1 ay 2 kişi alsalar yeter bana bi eşim bi annem😂 sanırım bu özellerde kendi doktoru gelen yerlerde lüks olan hastaneler malum fiyatları 10 15 bin arası bi zahmet onlarda gelip doğurtsunlar tabi 😂
Hll34 Ilke1 randevuyu telefonlamı alıyoruz peki online olarak medipolün sitesinden alayım dedim röyale hanıma uygun randevu gözükmüyor hiç şuan
Ilke1 Hll34 ama eşini almıyorlar sancı odalarina canım çünkü koridorda gebeler yürüyüş vs yaptıkları için
Ilke1 Hll34 02124401000 bu numaradan randevu alabilirsin canım benim bu cumartesi gününe randevum var ☺️