Senemgltkn yaa bende en son 1 ay önce gittim muayene olmaya hastanenin girişinde ateş ölçen maske sorgulayan kimse yoktu eşimde gelmişti yanıma, ondan 1 ay öncede ağrılarım vardı ayfer hanım o gün yoktu diye medipole gitmiştik eşimle orda hastane girişinde direk ateş ölçümü yapıyolar maske var mı yok mu sorguluyolar hatta o gün eşim gribal enfeksiyon geçiriyordu ateşi 37 bucuk cıktıgı için içeri almadılar eşimi mesela biz corona vakası bakmıyoruz sizi içeri alamayız ateşiniz var dediler eşim kapıda bekledi o gün şimdi eşimde bu olaya şahit olduğu için avicennaya gitme diye tutturdu medipole git diyor ama doktorumdan cok memnunum napcam bilmiyorum fiyatlarıda öğrendim medipolde normal doğum 1450 6 aylık bebeğin muayeneleride ücretsizmiş avicennada da normal doğum1900 tl bi arkadaşımda dedi ki senin doğum yapacağın gün doktorun avicennada olmazsa doğumuna baska doktor giriyor doktor odaklı düşünme illa kendi doktorunu istersen o gün mesela ekstra birde ona ücret veriyosun dedi o yöndende kafam karıştı şimdi oda doğru sonucta ayfer hanım olmazsa doğum yapacağım andq baska doktor girecek, medipolde de sancı odasına eş anne falan kimseyi almıyorlarmış odaya devlet hastanesi gibi prosedürü diyolar şaştım kaldım 🤦🏼♀️