Sermec Allah rahmet eylesin canım melek onlar senin acın çok daha yeni benim 1 sene 2 ay oldu meleğim vefat edeli canım kızım benim ♥️ Herşey çok güzel giderken su azalması oldu ve kendini dışarı attı doğdu küvete girdi 2 buçuk gün yaşadı ikindi namazıyla toprağa verildi 7 aylıktı çok güzeldi bir kere bile dokunamadaan kucağıma alamadan verdik toprağa zor geldi tabi ki ilk bebeğim ilk heyecanım herşeyi hazır dı ama bazen olmayınca olmuyor Allah böyle uygun görmüş yapacak bişey yok şuan 6 haftalık hamileyim yaşadığım zor günleri unutmadım ama bu hamilelik bana tekrar bir teselli oldu heyecanım yerine geldi merak etme zamanla daha çok hafifliyor acılar daha kötü olan hayat hikayeleri var sonuçta buna şükür 🙏 hiç bir zaman unutamicaksın ama hep iyi bir şekilde konuşacaksın biz bile daha bu sabah kahvaltı yaparken uşağımız olsaydı yürüyordu şuralarda bir yaşında olucaktı diyoruz hep hatırlıyoruz ama ilk günkü acı ile değil hep iyi hatırlıyoruz Allah herşeyin hayırlısını versin canım inşallah yavrularımız bizi bekleyecekler orda göbek bağı ile çekecekler 🙏🙂😘♥️