HnY aynı şekilde bende de haşimato tiroidi var. Brokoli falan tüketemiyoruz. Kaldı ki ben hiç bir insanın her gün folik asit almak için 1 kiloya yakın brokoli tüketebileceğini hatta ekstra yarım kilo ıspanak yiyebileceğini bunu her gün düzenli yapabileceğini hiç sanmıyorum. Bu bir doktor açıklaması zaten. Annelerimiz zamanında öyleydi ne yapalım yani o çağa mı ayak uyduralım 🤦♀️Evet ben 2 hafta da bir kontrole gidiyorum annem bizim zamanımızda hiç böyle değildi şimdi ne kadar güzel herşey elinizin altında diyor. Annelerimiz bu çağa ayak uydururken, bazıları geçmişi örnek veriyor.o mide yanmasını yapan hamileliğin kendisi 😀 ama onunda şurubu ilacı var 😅 çok merak ediyorum bu vitaminleri kullanmayaların ne yiyip içtiğini, paketli gıdalardan uzak durup, herşeylerini kendileri evde yapıp, genetiği değiştirilmiş gıdalardan uzak durabiliyorlarsa, koskocaman bahçelerinde sebzelerini Kendileri ekip biçiyorlarsa herşey organikse, tertemiz bir hava soluyabiliyorlarsa, doğanın yeşilliğin içinde yaşayabiliyorlarsa, o zaman boynum kıldan ince. Ama hepimiz aynı kirli havayı soluyoruz 😀