Svcnn Ecrininteyzesi 12 gunluk bebegm var dogmadan once prima premium care aldm snrada gecen yedek ve deneme amacli sleepy aldm herkesten duyuyrm dye denemek istedm suan donusmlu kullanyrm sleyp primayi slepy nasil dersenz yani fyatna gre gayet guzl bence islaklk olmuyr bezne baktgmda kuru tutuyor tabi bence bide her bebegin cildi farkli oluyor
Esa Ecrininteyzesi yapmıyo ve kuru tutuyo bi ara markette canbebe yok diye mecbur prima almıştık az isedegi halde sizmisti ertesi gün canbebe aldım hemen dolduruyo ama sızıntı yok 😊
Prensesss Ecrininteyzesi prima premıum care aldım n11 den hem daha uygun hemde tasıma derdi yok kapıya geldi aylık paket aldım oğlumu molfixle büyüttüm huggies de güzeldi hemen hemen hepsini denedim canbebenin kalıbı küçük sleppy beğenmedim
ozgeilhan Ben de araştırdım kesinlikle Sleepy kullanıcam. Öyle istiyorum. Tabi bebiş de isterse bakalım pişik yapmazsa falan hep ona devam 🙂
SekerAnne Ben de almadım henüz ama sleepy alacağız ...Prima kısırlık yapıyormuş diye duydum ama bilmiyorum
Busebek Ecrininteyzesianlık bi acı ama o an gerçekten çok kötü ben çok yaşadım günlerce diyebilirim canım zamanla geçiyor ama ara da bi yokluyor yine
XyveAnnesi Prima israil ürünü,kesinlikle almayı düşünmüyorum,molfix aldık bakalım inşallah pişik yapmaz,sleepy i de merak ettim ona da bakarım belki
Merve2961 Prima premium care yenidoğan aldik ve molfix yenidoğan aldik gobek oyuntulu ikiside hangisi iyi gelirse onunla devam edicez bakalim islak mendil sebamed unibaby ve prima aldik hepsi yenidoğan deniycez görücez bizde deniye deniye zaten bulunuyomus
Hira Ecrininteyzesi valla bide herkese farkı etki yapıyor mesela kimisi primadan çok memnun ama abimin kızına kullandık o bezi hiç emmedi hep sızdırdı bellerinden çıktı hep zıbınları çöp oldu 😁 onlarda sleepiden memnun kaldı onu kullanıyolar şimdi. Bana da önerdilerdiler de ben huggies’e taktım kafayı erkek için ayrı ya canım bakalım olumsuz bisey daha duymadım kullanmak lazım 😌
meleklerimm2 çok sızdırıyo onu söyleyecektim eskisi daha güzeldi hatta süperdi ama bu yeni çıkan pepe li öyle değil
Deniz14 delettdmom66 Ecrininteyzesi biraz da bebişlerin cildine kalmış ama daha önceden ıslak mendilini kullandım gerçekten gereksiz parfüm yok içinde çok beğendim
Ecrininteyzesi Deniz14 ben molfixin ıslak mendilini günlük hayatımda da kullanıorum zaten zeytinyağlı memnunum ama sölediğiniz gibi bebeğin cildine kaşmış ❤😊😍