Asilduru Ecrininteyzesi MADE IN TURKEY yazan herhangi biri olsun da ne olursa olsun ülkeniz kazansın 🙏🤗
Deniz14 Ecrininteyzesi sleppy aldım ben de eğer bebiş severse cildine iyi gelirse sleppyle devam edicem hem doğal hem saf suyla dokunulmuş hem de hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka 🙏🏻
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ecrininteyzesi ben komili kullaniyorum zeytin yagli ve pisik yapmadi benim ogluma
Deniz14 delettdmom66 Ecrininteyzesi biraz da bebişlerin cildine kalmış ama daha önceden ıslak mendilini kullandım gerçekten gereksiz parfüm yok içinde çok beğendim
Ecrininteyzesi Zeykem bende prima istiodum aslında yenidoğan ama onu sürekli bulmak mümkün değil dediler molfixi önerdiler 😊
Ecrininteyzesi Burcuckc prima yenidoğanı istiodm onu bulmak pek mümkün değil dediler molfixi önerdiler 😊
Senailhan Herkes primayı önerdi çevremde ve internette de baya bi araştırdım prima premium care aldım ben de
Esa Ecrininteyzesi yapmıyo ve kuru tutuyo bi ara markette canbebe yok diye mecbur prima almıştık az isedegi halde sizmisti ertesi gün canbebe aldım hemen dolduruyo ama sızıntı yok 😊
Senasehr Ecrininteyzesi molfixi beğenmiyorum ben yspışkanları hemen açılıyor bez kayıyor bence sleepy al canım hem uygun hem de gerçekten çok güzel