Aysglsvnc Hnuda ilk hamileliğimde kullandım hiçbir çatlağım olmadı çok memnun kaldım yine ondan devam edicem 👍🏻 Güvenebilirsiniz
Sezen95 Hnuda rahatlıkla kullanabılırsın 🌸 trendyoldan alıyorum bende herzaman sertifikasıyla geliyor gayet güvenilir ecZaneden de uygun 🙏
Hacerevgin Mkelebek her gece kullandim 34 haftaya kadar cok az vardi belli belirsiz 37de bir anda patlak verdi önüne geçemedim 2 kutu hindistan cevizi bitirdim 3. kutumdayim bir kutu lireac bitirdim baya büyüktü genetik sanırım ya derlerdi inanmazdim dogru sanirim
Damlaustglu Hnuda Doktorumun önerisi ile aldım. 26. Haftadayım henüz çatlak oluşmadı karnımda baya büyük.
Nslhnakn Hnuda bende internetten sipariş vermiştim sıkma yeri jiletinli şekilde kapalıydı birde bio oil almıştım ama onu kullanmıyorum şuan içerisinde A vitamini çok fazla içeriyormuş lieracla yoluma devam ediyorum😌
YagmurZ Bana doktorum tavsiye etmisti ama nemlendirme etkisi cok kisa suruyo benim cildim icin. Dogal yaglarla destekliyotum ben de
Yildizim5 Hnuda doktorum önerdi bende internetten aldım lierac çok süremedim açıkcası 6 . Aydan sonra haftada 2 kez anca 35+6 Dayım çatlak olmadı henüz
AzraSk semdem1 ben de aynı eczacı da 3. Aydan itibaren baslarsanız faydasını görürsünüz demisti suan 32 haftalığım hic catlagım yok
Heyda Kızlar has kantoron yağı sürün . Üstüne hiç bişey tanımam👋🏻 Hemoroidime iyi gelen o, genital et benime iyi gelen o , catlak yapmayan o ,idrar yanmasında da pamuk la vajinama sürüyorum. Binbir derde deva desem yeridir. 😂
Mkelebek Heyda bizde kantaron yagini cogu seye kullaniriz ama gobegime surmek aklima gelmemisti cok mantikli😉