Burcugaz brnr09 prilam dr diye ilaç var bacım kullan geçiyo bende aynıydım senin haftalarında doktorum sağolsun onu yazdı bana rahata kavuştum . Şimdi doğumum geldi sayılır
brnr09 Burcugaz ben çok uzun zamandır kullanıyorum canım. Gece 2 tane , sabah 2 tane içiyorum gene fayda etmiyor kusuyorum 😥
Alpelin Tgbkcygt işte herkeste farklı yani kmi kızda kötü kimi erkekte acaba 2 kere gebelik geçirip kız erkek oldugunda gebelik ler farkımı oluyor benim mrk konumda o
Tgbkcygt Alpelin hmm benim ilk gebeliğim ama annemde hiç mide bulantısı olmamıştı kardeslerimde bana hamileyken de olmamış 🙄
Alpelin Sevgigursoy böyle msjlar gördükçe ay benimde bu sefer acaba kızım mı olur die düşünmeden geçemedim şuan Bi tane oğlum var erkek olsa da çok sevinicem ama bide kız annesi olmayoda yaşamayı çok istiyorum hyrlısı olsun sizinde. Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin cnm
Sevgigursoy Alpelin amin inşallah bende hep kız annesi olmak istedim eşimde öyle Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür , Rabbim gönlüne göre versin inşallah kız olur , öncelik tabi sağlıklı olmaları 🤲🏻🤍
Alpelin Zuhraa oyyy maşallah hayırlısı olsun canım. Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin cnm
Alpelin Tgbkcygt sanırım bünye ile alakalı bence hep büyüklerin Bi yorumları oluyor zaten pekte takılmamak lazım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin önceliğimiz o
Sibelilhami Alpelin amin inşallah tüm hamilelerimiz için rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı hayırlı bir şekilde de büyütmeyi nasip etsin 😊🤗🙏🏻
Angel2 Alpelin valla ilk bebegim erkekdi rahat bi hamilelik gecirdim son anima kadar suan ikiz bi tanesini kıza benzetti doktor ve zor geciyo ilki gibi degil :)
Alpelin Angel2 ikiz gebeliğin verdiği zorlukta olabilir dikkat et kendine hyrlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin cnm
Nehir66 Alpelin Mrba canım bence bulantı ile hiç alakası Yok bende 32+6 haftalığım çok rahat geçti çok şükür hamileliğim şimdiye dek bulantım filan da olmadı kızım olacak benimde 🤔
Alpelin Nehir66 maşallah artık sizede zaman azalmaya başlamış sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim cnm
Gamzedngdn Alpelin 26 haftalık olduk kızımla ama toplasan 10 kere kusmamışımdır kız yada erkek olmasıyla değil o hamilelikteki hormonlarla yada vucut ile alakalı bence Rabbim gönlüne göre versin 🌺
Ebe4343 Alpelin alakası yok canm dua edelim sağlıklı bebeklerimiz olsun korona bir an önce bitsin hayata biraz daha gerçekçi mi baksak artık fi tarihinden kalan hurafelere inanmasak mı
Alpelin Ebe4343 ben pek hurafelere inanmam zaten hep bakıom başlıklar korona korona hem biraz konuyu başka yere çekmek hemde bana sürekli bu hamileliğinde de rahatsın aşermion kesin erkek demeleri üzerine öyle başka muhabbetler olsun die açılmış bir başlık.. Tabi kide sağlık öncelik benim oğlumda olsa kızımda olsa çok sevinirim önemli oln sağlık sıhat
Deletedmom315 Alpelin Güzel dualarından öptüm çok çok sağol hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 💕🙈
Kucukmucizemiz Alpelin Benimkide erkek benimde hamileligim çok rahat hiç kusmadm daha dogrusu hamilelige dair hicbir belirti yasmadm