Cigdemanne_01 Alpelin bende hamileliğimi rahat geçiriyorum ama benim bebeğim kız 👧 bence dediğiniz şey yanılma
Svncdmr Alpelin 37. Haftalığım kızım olacak. Bir kere bile midem bulanmadı ve kusmadım. Çok rahat bir gebelik geçirdim. Sadece bel ağrılarım fazlaydı o da bel fıtığımdan kaynaklı.
Alpelin Svncdmr oy maşallah az kalmış canım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı dilerim güzel haberlerinizi dogum hikayenizi bekliyorum
Gozdeozn Alpelin hiç alakası yok bence cok rahat hamilelik gecırıyorum bulantı vs olmadı birkaç kez hariç kızım olcak ınsallah 😅
Deryaaygrn Valla benim kız ama Allah’a çok şükür mide bulantısı ağrı şancı cekmedim 😊 hattâ her zaman çocuğu ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmam diyordum 😂 Allah’tan artık tekmelemeye başladı da sadece ultrason değil tek kanıtım 😂
Havva23 Alpelin benim ilk 4 ay ağır geçti canım hiç bişi yiyemedim yoğurt ve ekmekle beslendim resmen hiç kilo almadım sonrasındada çatı ağrım çok oldu ev işi yaparken eşim olmasa kesinlikle yapamazdım ve bebişim kız😊kız yükü tuz yükü dermiş büyükler😊
Alpelin Havva23 sizinde ağır geçti olsun geçiyor bitiyor hyrlısı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin cnm
Tgbkcygt Alpelin tam tersi benim midem çok bulanıyordu ilk üç ay şuanda bel ağrım çok oluyor bebeğim erkek
Alpelin Tgbkcygt işte herkeste farklı yani kmi kızda kötü kimi erkekte acaba 2 kere gebelik geçirip kız erkek oldugunda gebelik ler farkımı oluyor benim mrk konumda o
[silindi] Alpelin bende kime sorduysam tam tersi benimde oglum olucak 4 ay kustum kilo verdim mahvoldum migde bulantısından kime sorduysam kızı olanların rahat geçti dediler 😂
Miniksusam93mr Alpelin valla bana hep erkek ddiler .bulantm olmadi sadece sabah ac karna falan safra cikarttm bi kac hafta baska bisey olmadi .cok kusman olmazsa erkek derlerdi ben de duydum cok istisnalar vardr tabi. Kzim olacak Insllah
Alpelin Sevgigursoy böyle msjlar gördükçe ay benimde bu sefer acaba kızım mı olur die düşünmeden geçemedim şuan Bi tane oğlum var erkek olsa da çok sevinicem ama bide kız annesi olmayoda yaşamayı çok istiyorum hyrlısı olsun sizinde. Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin cnm
Alpelin Zuhraa oyyy maşallah hayırlısı olsun canım. Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin cnm