deniznisa Benimde öyle suanlik normal gözüküyor, dönmüşte zaten🤗 ama biraz kafa çapı büyükmus. Buda 37 felan netleşir dedi. Yani çok büyürse normal doğuma engel 😣

Sema__ evet evet 🤗🤗🤗 en sonda karsilastik artik diger sema ile karıştırmam seni 😁😁😁

Mervemm artık takip etme özelliği gelmiş kuzum, seni takibe aldım ben🙊

Mervemm profile girip üç noktaya tıkla kuzum. Orada yönlendiriyor

miine slm canım ben yarın kontrole gidiyorum 36 da gel demişti oda cmrtsiye denk geldiği için cuma gidiyim dedim 🙂 bakalım nasıl durumlar 😷😊

Elif578 slm canim😍 hadi hayırlısı inşallah herşey yolundadir🤗🤗 mutlaka bana haber ver 🤗 bekliyorum

miine slm canım yeni geldik ay hastane çok kalabalık herkes devletten özellere gidiyor neyse bende herşey normal 👍😀 doopler usg çektirdi detaylı ultrason gibi ordan damarlara kan akışına bakılıyormuş bebekle benim aramda işte normal çıktı nst çekildim bide oda normaldi bebişim 2,350 kilo olmş güzel dedi boyuda 48 cm uzun olacak dedi 🥳bida 37 de görüşcez bakalım he birde son kez kan ve idrar tahlilleri istedi onları verdim haftaya kontrole gittiğimde öğrenirim artık 😊sendende haber bekliyorum artık gittiğinde

Elif578 malum olaylardan dolayı herkes özele geçmiş demek 😳 , ohh maşallah boyu kilosu hersey normal 🤗 ,bnde insalah bu hafta gidicem söylerim canım 😍