Aslishan Ummuserdogan Çok teşekkür ederim bilgiler için deneyeceğim bugün iyi çok şükür 🙏🏼 Sizde sağlıkla alın inşallah bebeğinizi 💞
Aslishan Kbraozak İnanın hiç bilmiyorum doktorun bana söylediği hiç bir belirtin yok boyun da kısa ameliyatta olmuşsun normal doğumda bastırmamız gerekecek karnına ve seni çok zorlar dedi bende sezeryana karar verdim doktorunuz Bilgi verir size son haftalarda 🤗 Çok teşekkür ederim inşallah darısı size❤️
Kbraozak Aslishan çok teşekkür ederim❤ inşallah bu hafta kontrole gittiğimde sorayim bende inşallah normal doğuma izin verir🙏
Seluna Canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bende 1 hafta sonra genel anestezi ile sezeryan olacağım kısmetse, sana sorum; ilk yürüyüşü yaparken çok zorlandın mı ilk gün, birde sütün geldi mi, geldiyse ameliyattan ne kadar zaman sonra ?
Aslishan Seluna İlk yürüyüş biraz zor tabi ama benim başım döndüğü için üç adımdan sonra geri döndürdüler birazdan tekrar deneriz diye. Önce yürümek istemiyorsunuz ama sonra yürüdükçe kendinize geldiğinizi hissediyorsunuz bugün dördüncü günüm çok şükür neredeyse herşeyi yapabiliyorum 🤗
Zuleyha85 Aslishan hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah…top kimyon ya da toz kimyon ikisi de oluyormuş…bir bardak sıcak suya top kimyonsa üç dört tane Atıp beş dk bekletip iç toz olacaksa bi çay kaşığı koyup iç..Çay kaşığı ile bebeğe de verilebiliyormuş…tecrübeli annelerden ilk öğrendiğim şeydi bu 😘
Stare Aslishan sağlıkla büyütün inş🌸 benim merak ettiğim 35. Hafta mdayım ve çatı ağrım var dönmekte oturup kslkmakta zorlanıyorum bu normal doğuma engel bir durummu doktorunuz öylemi önerdi
Aslishan Stare Teşekkür ederim inşallah💞 Hayır çatı ağrısının normal doğuma engel hiç bir etkisi yok bebek ağırlaştıkça kemiklerin ağrıması çok normal 🤗
aysundeper Aslishan ben de sezeryan olacağım kalbimdeki rahatsızlık yüzünden ıkınmam yasak. Bebeğime bir şey olur diye normal doğum istemedim. Ancak hikayenizi anlatırken dikkatimi çeken bir şey oldu ki şu anda ben onu yaşıyorum. 39+4 Ken 2 hafta öncesinde başlayan çatı ağrım oldu demişsiniz. Ben de 37+2 günlüğüm şu anda ve bugün inanılmaz bir çatı ağrım başladı.. Gerçi benim ara ara ağrım oluyordu lakin, bu denli yürütmeyecek hareket ettirmeyecek kadar değildi. Bu bebeğin doğum kanalına girdiğini mi gösteriyor? Yarın doktor randevum var, özel arabamız yok mecbur otobüsle gideceğim ve hastane 1 saat uzaklıkta. Ne yapacağım nasıl yürüyeceğim bilmiyorum 😣
Aslishan aysundeper Malesef benim inanılmaz ağrım vardı ama bebek kanala girmemişti 🙄 Ağırlaştıkları için ağrımız oluyor. Allah yardımcınız olsun, sağlıkla gelsinler 💞